Herkes baksın acil !!

windows 11 kullanıcısıyım intetnetten veya başka bir dosya masaüstüne kaydettigime bu dosyalar görünmüyor fakat f5 yaptıgım zaman görüyor bu konuda her türlü yolu denedim bir...

windows 11 kullanıcısıyım intetnetten veya başka bir dosya masaüstüne kaydettigime bu dosyalar görünmüyor fakat f5 yaptıgım zaman görüyor bu konuda her türlü yolu denedim bir çözüm bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz

Microsoft uygulamalarınızın yazılımımızın son sürümüyle çalışmasını sağlamak üzere gerekli çabayı göstermektedir ve Windows 11 temelde uyumluluk fikriyle geliştirilmiştir. Microsoft'un teminatı, Windows'un 7, 8.1 ve 10 sürümlerinde çalışan uygulamaların Windows 11'de de çalışacağı şeklindedir. App Assure kullanıyorsanız Microsoft yaşayabileceğiniz sorunları ücretsiz çözmenizde size destek olacaktır. App Assure, müşterilerin Microsoft yazılımlarının son sürümlerini kurarken yaşayabilecekleri uygulama sorunlarını çözmeleri için destek sağlayan bir hizmettir. App Assure, 150'den fazla bilgisayarları olan uygun müşteriler için ücretsiz kullanılabilir. Uygunluk gereksinimlerine dair daha fazla bilgi için bu sayfayı inceleyebilirsiniz. App Assure sayfasını ziyaret edin ve oturum açarak destek talebinizi özel App Assure Yöneticisine iletin. Destek talebi iletirken sorun yaşamanız halinde [email protected] adresinden irtibata geçin. Microsoft ekibinin bir üyesi size destek sağlayacaktır. Bu şekilde halledebileceğini düşünüyorum.

windows 11 kullanıcısıyım intetnetten veya başka bir dosya masaüstüne kaydettigime bu dosyalar görünmüyor fakat f5 yaptıgım zaman görüyor bu konuda her türlü yolu denedim bir çözüm bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
Windows 10 kullanıyorum aynı sorunla karşılaşıyorum windows 7 kullanırkende karşılaşıyordum aynı sorunla ama reset atınca düzeliyor bende sık sık karşılaştığım bi sorun değil sanırım crack'li windows yüzünden oluşan kronik bi sorun çee

131,893Konular
3,272,364Mesajlar
316,488Kullanıcılar
regex-Son Üye
Üst Alt