@muhammed111k.adın neydi
Bir tane Domain aldı patlamış onun parasını Vericem dedim Diyorki sattığın method Çalışmıyor onuda İstiyorum ben ona Domain çekmesi için Sattım Domain De alınıyor ona vereceğim borcum 30 tl onun istediği 130 tl bi el atsan konuya @Al Simmons@soci adlı üye mağduriyet yaşattığın için banlanmıştın. Mağduriyeti giderirsen ban açılır.
Geçtimde 130 tl istiyor skullz demişti sadece domainin Parasını ver almıyor 30 TL’yi 130 tl istiyor inadına banlattı zaten @Al Simmons@soci ile aranızda konuşmaktan başka çözüm yok. Kendisi ile iletişime geçmen önerilir.
130 tl istiyor bir Domain patladı 30 tl vereceğim diyorum hayır 130 diyor@soci bir gelsin bir fikrini yazsın düşüncesini.. kendisi ile konuşman gerek diyorum.
Method Çalışıyor Ve Şuan Piyasada İllegal Domain Satan yok düzgün Azure artık yok ben sadece sana patlayan 30 tllik domainin iadesini yapacağım method Çalışıyormu Çalışıyor Tg Den de yazdım aldıktan Sonra İade yok ama size patlayan Domain için 30 tl yi vereceğimMerhabalar,
Ben bu arkadaştan illegal izinli .com domain alma method almıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Alırken esc tuttum esc skullz'du hatta. Aldığım zaman da deneme geçip aldım buraya kadar sorun yok.
Method ile aldığım domain patladı 3 gün sonra. Ben o methodu kullanayım diye değil satış yapmak için aldım ve sattığım kişiler ile 3 gün sonra sıkıntı yaşamak istemediğim için iadesini istedim durum gayet basit. Hadi 1 ay gitsin eyvallah derim ama 3 bilemedin 4 gün sonra patlayan domaine kimse para vermez ben de hem method için hem de patlayan domain için iade istedim.
@Al Simmons
Suçluysan tabi yapmazsın @Al SimmonsDaha fazla açıklama yapmayacağım.
Soci'nin dediğine göre "illegal izinli bir domain" satışı yapmışsın ve bunu reddetmediğine göre kabul de ediyorsun. Bu durum gayet basit, illegal izinli diyorsun ancak 3 gün sonra domain patlıyor, böyle bir saçmalık olamaz.Merhabalar,
Ben bu arkadaştan illegal izinli .com domain alma method almıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Alırken esc tuttum esc skullz'du hatta. Aldığım zaman da deneme geçip aldım buraya kadar sorun yok.
Method ile aldığım domain patladı 3 gün sonra. Ben o methodu kullanayım diye değil satış yapmak için aldım ve sattığım kişiler ile 3 gün sonra sıkıntı yaşamak istemediğim için iadesini istedim durum gayet basit. Hadi 1 ay gitsin eyvallah derim ama 3 bilemedin 4 gün sonra patlayan domaine kimse para vermez ben de hem method için hem de patlayan domain için iade istedim.
@Al Simmons
Aynı ticaret zaten, Bu method 100tl idi methodla aldığım domain de 30 küsür diye hatırlıyorum ikisi toplam işte.Soci'nin dediğine göre "illegal izinli bir domain" satışı yapmışsın ve bunu reddetmediğine göre kabul de ediyorsun. Bu durum gayet basit, illegal izinli diyorsun ancak 3 gün sonra domain patlıyor, böyle bir saçmalık olamaz.
Diğer ticaret nedir ?
@Socispy + @freesoft