Hesabımı Nasıl Kapatabilirim

Arkadaşlar ben forumdan ayrılmaya karar verdim,beni uzuun bir sınav süreci bekliyor.Bu yüzden hesabımı kapatmaya karar verdim ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben forumdan ayrılmaya karar verdim,beni uzuun bir sınav süreci bekliyor.Bu yüzden hesabımı kapatmaya karar verdim ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum
lütfen yardımcı olur musunuz.Belki bu son başlığım olacak,bundan sonra LGS'ye hazırlanıcam.Belki,hatta çoğunuz bana sg velet falan diyecektir,haklısınız en iyisini siz biliyorsunuz.Umarım en kısa zamanda foruma dönmek nasip olur diyeceğimde ondan sonra lise var.Ama Allah büyük belki yine karşılaşırız.

Saygılarımla ve Görüşmek Dileğiyle,Sizi Seviyorum...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar ben forumdan ayrılmaya karar verdim,beni uzuun bir sınav süreci bekliyor.Bu yüzden hesabımı kapatmaya karar verdim ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum
lütfen yardımcı olur musunuz.Belki bu son başlığım olacak,bundan sonra LGS'ye hazırlanıcam.Belki,hatta çoğunuz bana sg velet falan diyecektir,haklısınız en iyisini siz biliyorsunuz.Umarım en kısa zamanda foruma dönmek nasip olur diyeceğimde ondan sonra lise var.Ama Allah büyük belki yine karşılaşırız.

Saygılarımla ve Görüşmek Dileğiyle,Sizi Seviyorum...
Sınavında başarılar möderatorlar ilgilenir @Castiel @CrowZ @f @Code Black @Code Red Umarım güzel bir liseyle seni yeeniden aramızda görürüz....İyi bir puan ve iyi bir yüzdelik kısıma girmen duasyıla...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,930Konular
3,272,760Mesajlar
316,584Kullanıcılar
EjeYvu5LnSon Üye
Üst Alt