✔️Hesap Alırken [IG] Dikkat Etmeniz Gerekecek Konular (1 Viewer)

Joined
Jun 2, 2021
Credits
4,700
Rating - 100%
Instagram için [DETAYLI] bilgi içeren bilgi konusu paylaşayım dedim
Hesap alırken veya satarken eminim işinize yarayacaktır.

Pasif Hesap Nedir ?

Aktifliği olmayan, takipçi düşüşü minimal düzeyde olan hesaplardır. Sadece takipçi sayısı ve düşme olmamasından dolayı alınır. Lokasyonu önemsizdir.
Butik, ticaret, reklam hesabı veya proje olarak kullanılabilir. Pasif hesap alırken hesabın en az 1 yıllık mümkünse 2 yıllık olmasına dikkat etmelisiniz. Bot atılma riskinden dolayı düşüş veya silinme yaşayabilirsiniz.

Aktif Hesap Nedir?..

Gönderi beğeni, hikaye izlenme, etkileşimi yüksek olan hesaplardır. Fiyatları pasif hesaplara göre 4-5 kat daha pahalı olur. Hesabı alırken kesinlikle son 30 günlük erişim / izlenme istatistiklerini incelemeniz gerekmektedir. Çekilişle kasılmış olmamasına dikkat etmeniz lazım. Aksi halde yüksek düşüşlü pasif bir hesaba dönüşebilir. Aktif hesapları alırken konseptini / adını değiştirmenizi önermem. Çünkü hesbaın konsepti değiştikten sonra yüklü düşüşlere ve aktiflik kaybına maruz kalabilirsiniz. Bu durumda pasif hesaptan farksız kalmaz ve paranız boşa gitmiş olabilir. Aktif hesapları ilerletip ciddi reklam kazançları elde edebilirsiniz.

İlk Mail Nedir?..

Hesap açılırken eklenen maildir. Önemi oldukça yüksektir. Hesabın ilk maili yoksa geri alınma riski mevcuttur fakat bazı form ve yöntemlerle alınmamaktadır. İlk mailsiz hesap aldıysanız kesinlikle kurucu mailini istemelisiniz. ( Ne olduğunu açıklıyacağım ) Hesabı aldıktan sonra ilk mail üzerine yeni bir hesap açarak daha da güvene alabilirsiniz. Güvenlik - Verilerine Eriş - Önceki E- posta Adresleri kısmında en altta olan maildir.

Kurucu Mail Nedir?..

Hesaba en son eklenen maildir. Kurtarma , doğrulama mailidir. İlk mailsiz hesap aldığınızda kesinlikle kurucu mailini istemelisiniz. Hesabınız doğrulamaya düştüğünde veya çalındığında kurtarma ekranından geri alınmasını sağlar.
Kurucu mailli hesaplarınızda kesinlikle SMS faktörü açık olmalıdır. İlk mail ile görevi aynı olsa da güvenilir kişiden almanız önem arz etmektedir.

İnstagram Hesabını Nasıl Devir Alırsınız?

Hesabın üzerindeki mail ile almadıysanız öncelikle profili düzenle yerinden maili silip kaydedin. Daha sonra tekrar profili düzenle yerinden telefon numaranızı onaylayın kaydedin ve sonrasında kendi mailinizi ekleyin..
Hesaba facebook hesabınızı bağlayın. Ayarlar - Hesap - Başka Uygulamalarda paylaşım kısmından ekleyebilirsiniz...
Daha sonra hesabın şifresini değiştirin.!
İki Faktörlü SMS faktörü koyun..

Kuruculu Mailli Olarak Hesabı Aldıysanız olay farklı. Hesaptaki son mail olduğu için ve size verildiği için kesinlikle hesaptan silmemeniz / değişmemeniz gerekmektedir. Aksi halde yetkisi gidebilir. Telefon numaranızı,facebook hesabınızı bağlayın. Şifreyi değiştirin. İki faktörlü SMS doğrulaması eklemeniz yeterlidir...

Hesap Almak Yerine Takipçi Alsam Aynı Şey mi?!..

Malesef aynı şey değildir. Hesabınıza attığınız takipçilerin toplu olarak silinme ihtimali oldukça yüksektir. Garantili takipçi alsanız bile her düşüşte yeniden gönderileceği için hesabınızı riske atacak ve yapay maddesinden kapanmasına yol açabilirsiniz. Bu yüzden asla önermem hem paranızı , hem hesabınızı riske atıyorsunuz..

Hesap Alırken Dikkat Etmenizde Yarar Sağlayacak Maddeler Nelerdir
Satıcının güvenilirliği..
Aktif hesap ise istatistikleri..
Kurucu mailli ise hesaba ne zaman eklendiği. Minimum 7 gün önce eklenmiş olması gerekmektedir gerekli revert yapıldıysa. Aksi halde minumum 30 gün önce eklenmesi gerekmektedir..
Hesaba takipçi atılıp atılmadığı, çekiliş ile kasılıp kasılmadığı.
Pasif hesap ise hesabın boş ve temiz olması gerektiğine...!
Hesap alıcı / satıcıların bilmesi gereken temel bilgiler bunlardır. Umarım yararlı olmuştur..
 

Users who are viewing this thread

Top