Hesaplarınızın Çalınmaması İçin Önlemler (1 Viewer)

Joined
Aug 22, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Arkadaşlar Her Önünüze Gelen Programları İndirmeyin Eğer Lazım İse indirin Virüs Tarayıcı Online bu Siteden İndirdiğiniz Dosyayı 1 Kereliğine Taratınız Güvenli Değil İse Sakın Açmayın Rat , Trojan , Keylogger,Botnet gibi Programların serverları olabilir.

Evet Şimdide Facebook Hesaplarınızın Çalınmaması İçin Sizin Aklınızdadır Unutmayınız Size Gönderilen Adreslerin facebook.com olduğuna dikkat ediniz url'si faqebook.com gibi olmamasına dikkat edin eğer siz giriş yaparsanız şifreleriniz direk site sahibinin db lerine kayıt olmaktadır.
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.

Burdada Dediğim Gibi Facebook Developer İle Yapılmış Bir Uygulamadır Kendi Web Adresini Facebookta Uygulama Olarak Çıkartmış ve Siz burada yine şifrenizi girseniz yine facebooka değil site sahibine gidecektir şifresi
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.

Diğer Virüs Olarakta Size Böyle Gönderilen Bir Adres Virüstür O Linke Tıkladıgınızda Facebook Sayfasının Fake si olarak Size Bir Video Gözükecektir İzlemek İstersiniz Tabikide ve O Videoya Tıkladığınızda Bütün Arkadaşlarınızı Etiket Yapar ve Birden Çok Kişiye Virüs Yollarsınız.
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.

Buda Pek Fazla Virüs Gibi Sayılmazsa Bile Hesabınızın Mesajlarına Arkadaşlarınıza Sizden Habersiz Wallpost Atmanızı Sağlar Her Siteye Güvenerek Beğeni Kasıcam Diye Token Almayınız.

Ve Gelelim Sonn aşamaya
smile.gif
İnternet kafelere gittiğinizde hesaplarınıza giriş yapmadan önce görev yöneticine bir bakın veya ctrl+F7 kısayoluna bikere basın casus keylogger olabilir
iyeceklerim Bu Kadar ARkadaşlar İşinize Yarayacaktır
 
Joined
Sep 27, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Bilgilendirme için teşekkürler bu yüzden hiç bir zaman internet kafelere gitmiyorum :D
 

Users who are viewing this thread

Top