HiddenEye Aracı İle Pshing Yapmak

HiddenEye Aracı Nedir? HiddenEye, sosyal mühendislik ve Keylogger aracıdır. Bu araç ile sosyal mühendislik saldırılarılarınızda kullanabilirsiniz. Şimdi kurulumuna bakalım...

HiddenEye Aracı Nedir?

HiddenEye, sosyal mühendislik ve Keylogger aracıdır. Bu araç ile sosyal mühendislik saldırılarılarınızda kullanabilirsiniz. Şimdi kurulumuna bakalım.

Hidden Eye Kurulumu

İlk olarak aracımızı indirelim

Kod:
git clone https://github.com/DarkSecDevelopers/HiddenEye.git

İkinci komutumuz ise indirdiğimiz HiddenEye aracının dizinine geçmek olacaktır. Bu yüzden şu komutu yazalım,

Kod:
cd HiddenEye

Şimdi ise pip3 paketini txt halinde indirmemiz gerekiyor ve indirelim.

Kod:
 pip3 install -r requirements.txt
SHwM1e.jpg

HiddenEye aracını kurduk, şimdi ise çalıştıralım

Kod:
./HiddenEye.py

SHwdk6.jpg

Sonra ise bir yükleme gerçekleşecektir. Bu yükleme sonucunda ise 35 tane platform sunucaktır bize.

SHdpbf.jpg

HiddenEye Aracı Nedir?

HiddenEye, sosyal mühendislik ve Keylogger aracıdır. Bu araç ile sosyal mühendislik saldırılarılarınızda kullanabilirsiniz. Şimdi kurulumuna bakalım.

Hidden Eye Kurulumu

İlk olarak aracımızı indirelim

Kod:
git clone https://github.com/DarkSecDevelopers/HiddenEye.git

İkinci komutumuz ise indirdiğimiz HiddenEye aracının dizinine geçmek olacaktır. Bu yüzden şu komutu yazalım,

Kod:
cd HiddenEye

Şimdi ise pip3 paketini txt halinde indirmemiz gerekiyor ve indirelim.

Kod:
 pip3 install -r requirements.txt
SHwM1e.jpg

HiddenEye aracını kurduk, şimdi ise çalıştıralım

Kod:
./HiddenEye.py

SHwdk6.jpg

Sonra ise bir yükleme gerçekleşecektir. Bu yükleme sonucunda ise 35 tane platform sunucaktır bize.

SHdpbf.jpg

Teşekkürler

Hocam elinize sağlık. Bir sorunum var, server seçerken ngrok seçiyorum lakin sonrasında bana bu hatayı veriyor
Traceback (most recent call last): File "HiddenEye.py", line 45, in <module> server_runner.server_selection(port) File "/home/bbroizm/HiddenEye/Defs/ActionManager/Server/server_runner.py", line 64, in server_selection NgrokController().establish_connection(port=port) File "/home/bbroizm/HiddenEye/controllers/ngrok_controller.py", line 32, in establish_connection self._model.connect(port=port, name='HiddenEye Connection', pyngrok_config=self._config_path) File "/home/bbroizm/.local/lib/python3.8/site-packages/pyngrok/ngrok.py", line 176, in connect api_url = get_ngrok_process(pyngrok_config).api_url File "/home/bbroizm/.local/lib/python3.8/site-packages/pyngrok/ngrok.py", line 126, in get_ngrok_process ensure_ngrok_installed(pyngrok_config.ngrok_path) AttributeError: 'str' object has no attribute 'ngrok_path'
nasıl çözebilirim hiçbir yerde çözemedim yardım eder misiniz?

131,839Konular
3,271,895Mesajlar
316,360Kullanıcılar
Üst Alt