Hide Hashtag Önerisi Spyhackerz

Öncelikle Selamün Aleyküm. Sayin Admin Mectruy ve El Cewat sitede konu açılırken spoiler icine alinan konular direk baska timler tarafindan kullanılıyor. Heleki ayt ve...

Öncelikle Selamün Aleyküm.

Sayin Admin Mectruy ve El Cewat sitede konu açılırken spoiler icine alinan konular direk baska timler tarafindan kullanılıyor. Heleki ayt ve araslartim konulari sürekli caliyorlar. Bunu engellemek icin hide hide taglarinin icine alalim eger yoksa olusturun. Yani bunun amaci konunun içeriğini gormek isteyenler mutlaka konuya cevap yazsinlar. Aksi takdirde hicbir spyhackerz uyesi konulardan yararlanamiyor.
Yani herhangi bir konuya girildiğinde hide hide tagina alin sayin arkadaslar. Adminlerim lutfen bunun icin bir çözüm olusturun :)

güzel kardeşim bunun bir önemi yok konuları alabilirler. bazen saatlerce uğraşarak güzel dökümanlar paylaşıyoruz. bunları kendi yapmış gibi bir başka sitelerde konu acan arkadaşlar kendilerini tatmin ediyorlar. Ama inanmıyorlarki kendileri böyle yapmaya devam ettiği sürece gelişemiyecekler. Sen yürü onlar yerinde saysınlar.

Konuları almalarının her hangi bi önemi yok sadece link.tl li linkler kalitesini düşürüyor konular calınsın benim görüşüm bu sitenin yararına.

Burada paylaşılan özgün içeriği calıp diğer forumlarda paylaşmak seo acısından hiç bir etkisi olmaz siteleri zarar görür ilk içerik sahibi kim ise + ya cıkar

Öncelikle Selamün Aleyküm.

Sayin Admin Mectruy ve El Cewat sitede konu açılırken spoiler icine alinan konular direk baska timler tarafindan kullanılıyor. Heleki ayt ve araslartim konulari sürekli caliyorlar. Bunu engellemek icin hide hide taglarinin icine alalim eger yoksa olusturun. Yani bunun amaci konunun içeriğini gormek isteyenler mutlaka konuya cevap yazsinlar. Aksi takdirde hicbir spyhackerz uyesi konulardan yararlanamiyor.
Yani herhangi bir konuya girildiğinde hide hide tagina alin sayin arkadaslar. Adminlerim lutfen bunun icin bir çözüm olusturun :)
Nj

131,707Konular
3,270,494Mesajlar
315,955Kullanıcılar
daniellz22Son Üye
Üst Alt