Honorturkiye hacklendi

Dün honorturkiye resmi hesabına bir toy arkadasımız sızıyor sızmakta denilemez phishing saldırısı deniliyor biliniyor üstüne üstün hesaba girdigi o adrenalin ve cosku ile...

Dün honorturkiye resmi hesabına bir toy arkadasımız sızıyor sızmakta denilemez phishing saldırısı deniliyor biliniyor
üstüne üstün hesaba girdigi o adrenalin ve cosku ile durumlar paylasıyor sacmalıyor derken canlı yayın acıyor yorumlarda olacaklardan bahsederken izleyiciler birşey olmaz bana diyor adeta zenmate vpn acıp kendini guvenlı hisseden bir abazan gibiydi tabi bu arada maske almışız maskeyle canlı yayın açtı gaza gelip saklanmıyorum ismim volkan dedi honor kuduruyor falan dedi vericem hesabı dedi ki blöf hesabı geri alacaklarını adı gibi biliyor neyse hesap geri alındı bu şahıs gösteriş meraklısı bir bebe 92k instagram hesabı vardı oda çalıntı tabi onu dondurdugunu gordum korktu belli ki sonra aklı basına geldi ama is isten geçti birde hala güvenliyiz modunda vpn kullandık + kendi instamı dondurdum ohhh suan rahatım desede ben bile cocugun soyadına kadar buldum Furkan Koçak (volkanonline.x) bildirdim honora çunkü cok gıcık bir davranıştı bu iş boyle olmamalıydı honor geri donus yaptı islemler baslatılmıs tesekkur ettiler ilgiden dolayı ve kullanıcı bilgilerine zarar gelmediğini falan soylediler bir bokta olamaz zaten bunu honoru tuttugumdan sevdigimden yapmadım cocugun kustahlıgından dolayı yardım etmek istedim ufakta olsa yaşına veriyoruz gerekli cezasını cektikten sonra akli başına gelecektir isteğimizde budur

131,784Konular
3,271,312Mesajlar
316,172Kullanıcılar
karnapbabaSon Üye
Üst Alt