Yardım Hoşlandığımız kız hakkında?!

Dostlar benim kız instagram pp olarak kedili resim koymuş normalde böyle resim koymazdı ama bende de kediyle çekindiğim resim vardı, hemde şimdiye kadar yokken böyle bir...

Dostlar benim kız instagram pp olarak kedili resim koymuş normalde böyle resim koymazdı ama bende de kediyle çekindiğim resim vardı, hemde şimdiye kadar yokken böyle bir zamanda ? Benimle bi bağlantısı varmı garibime gitti muhtemel annesin hesabından girip bakmıştır diyecem ama bilemiyorum 🤔🤔🤔

Dostlar benim kız instagram pp olarak kedili resim koymuş normalde böyle resim koymazdı ama bende de kediyle çekindiğim resim vardı, hemde şimdiye kadar yokken böyle bir zamanda ? Benimle bi bağlantısı varmı garibime gitti muhtemel annesin hesabından girip bakmıştır diyecem ama bilemiyorum 🤔🤔🤔
Annesinin hesabıyla bakmış kısmını anlamadım ama eğer kız seni takip etmiyor Annesi takip ediyorsa...

Annesinin hesabıyla bakmış kısmını anlamadım ama eğer kız seni takip etmiyor Annesi takip ediyorsa...
Başkan kızın o kadar zamandır kedi resmi story paylaşmayıp son zamanlarda bizim ilişki biraz daha şekillendiği bu donem de benim hesapta ta aynı şekilde kedi resmi olup pp kedi ile çekinip yapması garibime gitti.

Aga kızları biliyosun ters köşe yapabiliyorlar bazen ama sen yinede üstüne gitme bunların adet dönemi falan oluyor ya hem kedi koysun aga koymayacak değil ya sen ilişkine kaldığın yerde devam et içini rahat tut

Aga kızları biliyosun ters köşe yapabiliyorlar bazen ama sen yinede üstüne gitme bunların adet dönemi falan oluyor ya hem kedi koysun aga koymayacak değil ya sen ilişkine kaldığın yerde devam et içini rahat tut
Ne bilim başkan o hiç o tarzlar resimler koymazdı da şu dönem sular ısındığı için benim pozisyonda kedi ile çekinip pp yapması garibime gitti.

131,682Konular
3,270,293Mesajlar
315,746Kullanıcılar
yahyakrkkkSon Üye
Üst Alt