Huzur Soft Yazılım'ın Paket Programları

Merhaba arkadaşlar epeydir aktif olamıyorum forumda iş güç sebebi ile 2-3 gün önce serverdan kendim çektim programları 2,5 gb falan toplamda işine yarayan olursa kullansın ...

Merhaba arkadaşlar epeydir aktif olamıyorum forumda iş güç sebebi ile 2-3 gün önce serverdan kendim çektim programları 2,5 gb falan toplamda işine yarayan olursa kullansın , kullanmadan önce taratmayı unutmayın. Rar şifrelidir emek hırsızları boşa istemesin :) turbobit direk premium olarak link koydum seri indirirsiniz.
G35Apr.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Eline sağlık, hangi dizinden indirdin :) ben de serverdeydim ama bir şey indirmedim

yeni:
Gördüm :D ana dizindeymiş

Moderatörün son düzenlenenleri:
@qraLbosp belliki imt de gardiyan sensin serveri spy da ben falan verdim diyordun @Hacker047 sor bakalım bana server yada dosya vermiş mi ? eğer öyle bir durum olsa zaten belirtirim ;)

@qraLbosp belliki imt de gardiyan sensin serveri spy da ben falan verdim diyordun @Hacker047 sor bakalım bana server yada dosya vermiş mi ? eğer öyle bir durum olsa zaten belirtirim ;)

Kardeş ilk ben o servera girdiğimi belirttim onu anlatmaya çalıştım ve hacker047den sonra patlamış sıkıntı yok forum bizim arkadaşlar kardeşimiz

132,415Konular
3,280,623Mesajlar
317,545Kullanıcılar
onurgoktas77Son Üye
Üst Alt