Merhaba arkadaşlar, normalde böyle birşey için uğraşmazdım ama bu program alınmayacağı için ve daha fazla insan kazık yemesin diye crackladığım HwidPlus'u sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu kadar kinlenmemin sebebi verdikleri destek + kurdukları sistem: Backup almadan Windows reinstall yaparsan ömür boyu aldığın lisansı kaybediyorsun. "Lifetime" diye satıp formattan sonra uçan bir lisans, şaka gibi bişey resmen.
Bonus 1 — HwidPlus aslında bir reskin.
Programı parçalayınca anladım ki HwidPlus aslında Betamod_Spoofer isimli başka bir ürünün rebrand'i. Namespace Betamod_Spoofer, form isimleri Betamod_Spoofer.Form1 ve Betamod_Spoofer.MainMenu, resource dosyaları aynı şekilde — her yerinde Betamod yazıyor. Yani başka birinin yazılımını alıp üstüne kendi logosunu yapıştırıp 2-3 katı fiyata satıyorlar.
Bonus 2 — Spoofer aslında spoof yapmıyor, sadece registry'e yazıyor.
Tüm "spoof" butonlarına bastım, makineyi yeniden başlattım, ölçtüm. Sonuç:
Değişen alanlar (hepsi sadece registry'de duran şeyler):
✓ ComputerName
✓ MachineGuid
✓ ProductId
✓ InstallDate
✓ SQMClientMachineId
Değişmeyen alanlar (donanımdan okunan, gerçek HWID için önemli olanlar):
✗ SMBIOS UUID — UEFI NVRAM'de duruyor
✗ Anakart Seri No — ayrı bir motherboard EEPROM'unda, fabrika çıkışında yazılı
✗ BIOS Seri No — NVRAM / firmware imajında
✗ Enclosure Seri No — NVRAM
✗ Disk Seri No — SSD'nin kendi controller firmware'inde, OS'in dokunabileceği bir yer değil
✗ Volume Seri No — NTFS'in boot sector'ünde
✗ MAC adresi — NIC çipinin onboard flash'ında
Yani Vanguard, EasyAntiCheat, BattlEye gibi kernel-mode anti-cheat'lerin okuduğu alanlar tam olarak HwidPlus'ın değiştiremediği alanlar. Bu yazılım gerçek bir HWID ban'ını çözmüyor, çözemiyor da. Anti-cheat ban'ı atlatmak için aldıysan boşa para harcamışsın.
Bonus 3 — "BIOS flash atınca çalışır" bahanesi yalan.
Vendor diyor ki "spoof çalışmadıysa BIOS güncelle". Yalan: BIOS flash, disk seri numarasını ya da MAC'i ya da anakart EEPROM'unu değiştirmez (bunların hiçbiri BIOS imajında değil, ayrı çiplerde duruyor). En fazla SMBIOS UUID'i değişebilir, o da kart şansa kalmış. Yani 5 alandan 1'i belki kayar, geri kalan 4'ü kımıldamaz. Bu satırın amacı sorunu çözmek değil, kullanıcıyı anakart brick'leme riskine sokmak.
Notlar:
Yönetici olarak çalıştırın, ilk açılışında bi 10 saniye falan sürebilir
Defender uyarı verecektir, devre dışı bırakın veya programa izin verin (zaten orijinal docs'unda da yazıyor)
Server butonları için (PC name, Product ID, GUID, SMBIOS) internet gerekli
bakmak istiyosanız ürünün websitesi https://hwidplus.com/
Sürekli format atan, gerçek anti-cheat HWID ban'ı çözmeye çalışan, ya da sadece bu fiyata para vermek istemeyen herkese iyi gelir umarım.
crack link = https://www.mediafire.com/file/pmq12mu2w5ddthm/HWIDPLUS-SPOOF.rar/file
Bu kadar kinlenmemin sebebi verdikleri destek + kurdukları sistem: Backup almadan Windows reinstall yaparsan ömür boyu aldığın lisansı kaybediyorsun. "Lifetime" diye satıp formattan sonra uçan bir lisans, şaka gibi bişey resmen.
Bonus 1 — HwidPlus aslında bir reskin.
Programı parçalayınca anladım ki HwidPlus aslında Betamod_Spoofer isimli başka bir ürünün rebrand'i. Namespace Betamod_Spoofer, form isimleri Betamod_Spoofer.Form1 ve Betamod_Spoofer.MainMenu, resource dosyaları aynı şekilde — her yerinde Betamod yazıyor. Yani başka birinin yazılımını alıp üstüne kendi logosunu yapıştırıp 2-3 katı fiyata satıyorlar.
Bonus 2 — Spoofer aslında spoof yapmıyor, sadece registry'e yazıyor.
Tüm "spoof" butonlarına bastım, makineyi yeniden başlattım, ölçtüm. Sonuç:
Değişen alanlar (hepsi sadece registry'de duran şeyler):
✓ ComputerName
✓ MachineGuid
✓ ProductId
✓ InstallDate
✓ SQMClientMachineId
Değişmeyen alanlar (donanımdan okunan, gerçek HWID için önemli olanlar):
✗ SMBIOS UUID — UEFI NVRAM'de duruyor
✗ Anakart Seri No — ayrı bir motherboard EEPROM'unda, fabrika çıkışında yazılı
✗ BIOS Seri No — NVRAM / firmware imajında
✗ Enclosure Seri No — NVRAM
✗ Disk Seri No — SSD'nin kendi controller firmware'inde, OS'in dokunabileceği bir yer değil
✗ Volume Seri No — NTFS'in boot sector'ünde
✗ MAC adresi — NIC çipinin onboard flash'ında
Yani Vanguard, EasyAntiCheat, BattlEye gibi kernel-mode anti-cheat'lerin okuduğu alanlar tam olarak HwidPlus'ın değiştiremediği alanlar. Bu yazılım gerçek bir HWID ban'ını çözmüyor, çözemiyor da. Anti-cheat ban'ı atlatmak için aldıysan boşa para harcamışsın.
Bonus 3 — "BIOS flash atınca çalışır" bahanesi yalan.
Vendor diyor ki "spoof çalışmadıysa BIOS güncelle". Yalan: BIOS flash, disk seri numarasını ya da MAC'i ya da anakart EEPROM'unu değiştirmez (bunların hiçbiri BIOS imajında değil, ayrı çiplerde duruyor). En fazla SMBIOS UUID'i değişebilir, o da kart şansa kalmış. Yani 5 alandan 1'i belki kayar, geri kalan 4'ü kımıldamaz. Bu satırın amacı sorunu çözmek değil, kullanıcıyı anakart brick'leme riskine sokmak.
Notlar:
Yönetici olarak çalıştırın, ilk açılışında bi 10 saniye falan sürebilir
Defender uyarı verecektir, devre dışı bırakın veya programa izin verin (zaten orijinal docs'unda da yazıyor)
Server butonları için (PC name, Product ID, GUID, SMBIOS) internet gerekli
bakmak istiyosanız ürünün websitesi https://hwidplus.com/
Sürekli format atan, gerçek anti-cheat HWID ban'ı çözmeye çalışan, ya da sadece bu fiyata para vermek istemeyen herkese iyi gelir umarım.
crack link = https://www.mediafire.com/file/pmq12mu2w5ddthm/HWIDPLUS-SPOOF.rar/file
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl