Icrypex Hesap Açarak Çekilebilir 30Tl Kazanmak

Merhaba arkadaşlar,

ICRYPEX borsası referans ile kayıt olanlara 30TL değerinde bitcoin veriyor ve satıp çekebiliyorsunuz.

Aşağıdaki linkten borsanın kayıt olma ekranına geliyorsunuz bilgilerinizi doğru girin aksi takdirde kabul etmez, ardından telefonunza gelen SMS kodunu girerek anında 30TL'nizi kapıyorsunuz. 1 dakika bile sürmüyor gelmesi çok hızlı geliyor bakiye bitcoin olarak geliyor onu satıyorsunuz ve bankaya çekebiliyorsunuz.

Referans kısmına bu kodu giriniz: 1s8w8mvql23at48d

Ödeme kanıtı: https://www.hizliresim.com/1wyq2qw

Parayı çekmek için borsaya para yatırmayın aksi takdirde bir sorumluluk kabul etmiyorum.
ödeme kanıtı olarak gösterdiğiniz 75.32 ₺ zira 30 tl çekim vermiyorlar diye hatırlıyorum

kardeşim neden ısrarla diretiyorsun anlamıyorum icrypex ile konuştum kampanya bittikten 15 gün sonra çekebilirsiniz dediler. ayrica kaydolurken de yazıyor eğer 30 tl katlarsan borsada çekebilirsin :) iyi forumlar
Bir şey diretmedim, 30TL çekime izin vermiyorlar dedin ben de 20TL çektiğimi attım. Burada yanlış olan bir şey mi var?

Bir şey diretmedim, 30TL çekime izin vermiyorlar dedin ben de 20TL çektiğimi attım. Burada yanlış olan bir şey mi var?
var tabi ref kasmak için yanlış bilgiler verip duruyorsunuz ben de hesabima 20 tl atıp çekebilirim ama hediye verilen ücret 15 gün çekilmiyor diyorum ısrarla çekiliyor diyip farklı tutarlarda ödeme ss atıyorsun.

al ben de ss atiyorum icrypex müşteri hizmetlerinden.

Ekli dosyalar

• IMG_20220420_205956.jpg
    IMG_20220420_205956.jpg
    92.1 KB · Görüntüleme: 6
var tabi ref kasmak için yanlış bilgiler verip duruyorsunuz ben de hesabima 20 tl atıp çekebilirim ama hediye verilen ücret 15 gün çekilmiyor diyorum ısrarla çekiliyor diyip farklı tutarlarda ödeme ss atıyorsun.

al ben de ss atiyorum icrypex müşteri hizmetlerinden.
E tamam hesabı oluşturduktan 15 gün sonra çekebiliyorsun? Para içeride kalmıyor yani merak etme

131,853Konular
3,272,011Mesajlar
316,391Kullanıcılar
habip31Son Üye
Üst Alt