İG hesap çalınacak acil!

İnstagram hesap çalabilecek biri var mıdır aramızda? Sadece hesaba girip 2 dakika bi işlem yapılıp çıkılıcak yani ilk 5-10 dakika almadığı sürece sonrasında hesabı alsa da...

İnstagram hesap çalabilecek biri var mıdır aramızda? Sadece hesaba girip 2 dakika bi işlem yapılıp çıkılıcak yani ilk 5-10 dakika almadığı sürece sonrasında hesabı alsa da önemli değil

Sana ogretirim ama calmam. Depremzedeyim pc de cop oldu. Pc olsaydi sanal virtual box icinde kalilinuxta islem yapardim rat hazirlardim portu kendime ayarlardim sana atardim sen kurbana sosyal muhendislik yaparak yedirirdin yada pishing url adresi olustururdum kisaltma linkte yapardim yedirmen icjn birkac degisiklik 1000 takipci kazan vs oda tiklardi ig sini girdigi anda hesabi elimde olurdu. Ornek bir ig calisim
Screenshot_20230914-233446_Gallery.jpg
Yada methot var. Ig alma methodu. Ama ben calmam cano. Hesabini aldim tekrar iade ettim. Biz Turk olan hic kimsenin hesabini calmayiz. Sadece Turk halkinin dusmanlarina karsiyiz

Cevap vermedin cano. @Mectruy kidemlisin senin kadar olamadik mevki makam konusunda ama senden cok cok iyiyiz. Ig calmayi bizden daha iyi bilmelisin dimi. Kidemli sin ya. Ama sen benim.kadar aktif olamazsin cano. Cok suraatliyim aktifim. Gunduz insaatta calisirim..bak ellerime nasir tutmus. Gecede hack aleminde.. çee
20230912_095441.jpg
20230912_095449.jpg
Yakinda cano spayda tum issiz kardeslerime ekmek sunacam..iki dev muteahhit paralari yukluce muteahhitlerin sag koluyum. Zemini kurdum. Taseronlara is verecem ekmek yiycem cok....insta calmak bos cano. Gel sende benim gibi kazma kurek sallaçee kazma kurek sallamak yigitliktir..insaat aleminde sosyal muhendislik olur..bir suru muteahhit tanirsin..ufak islerle ugrasiyon aq muteahhidin cc si dusunsene elinde mail order yaparsin3d cekim yaparsin iban to ibanla cekim yaparsin. Para buralarda cano çee

131,829Konular
3,271,782Mesajlar
316,326Kullanıcılar
estürkSon Üye
Üst Alt