ihs nasıl bypass edebilirim

S

Silinen üye 288

Ah şu ihs :) hocam böyle kimse sana yardımcı olamaz. Server hakkında bize bilgi vermen lazım. Bütün fonksiyonlar açık çekilemeyende var bütün fonksiyonları kapalı çekilende var. çee

sky

BABA
Rating - 0%
bana ozelden yolla shelli birde hedefi yarin gecersem ceker atarim kardesim

Rating - 95.8%
ben zamanında 7-8 ay imhatimi.org'u ihs nin paylaşımlı hostunda barındırmıştım, aylık 15 tl çee okadar sağlamdı yani güvenerek böyle birşey yaptıydım.

• Like
Tepkiler: sky
S

Silinen üye 288

ben zamanında 7-8 ay imhatimi.org'u ihs nin paylaşımlı hostunda barındırmıştım, aylık 15 tl çee okadar sağlamdı yani güvenerek böyle birşey yaptıydım.
Benim bir domainim oradaki stajyer arkadaş tarafından patlamıştı :D O sıralar ortalığı ayağa kaldırmıştım. Telifler atarak Youtubeden videoları sildirme r10'dan konuları kaldırma direk. Avukat tarafında sağlamlar baya çee

Rating - 95.8%
Benim bir domainim oradaki stajyer arkadaş tarafından patlamıştı :D O sıralar ortalığı ayağa kaldırmıştım. Telifler atarak Youtubeden videoları sildirme r10'dan konuları kaldırma direk. Avukat tarafında sağlamlar baya çee

imt nasıl hacklendi aynı kahbe stajer yüzünden, işin peşine düşmedik, dava etsek hayatı kayardı.

S

Silinen üye 288

imt nasıl hacklendi aynı kahbe stajer yüzünden, işin peşine düşmedik, dava etsek hayatı kayardı.
Herşeyi kanıtlamıştım avukatları aradı genç cocuk hata yapmış boşver yakma onu dedi . Vicdan işte şikayet etmedim . Konuyu açan arkadaş tedbirlerini al öyle uğraş bu tip firmalarla başını ağrıtabilir avukatları çee

131,500Konular
3,268,752Mesajlar
315,290Kullanıcılar
htbkingSon Üye