Ne tür bilgi vermem lazım ?Ah şu ihshocam böyle kimse sana yardımcı olamaz. Server hakkında bize bilgi vermen lazım. Bütün fonksiyonlar açık çekilemeyende var bütün fonksiyonları kapalı çekilende var.
![]()
Yani Uname bilgisi olabilir. Php sürümü olabilir sürüme göre bir şeyler düşünülür.Ne tür bilgi vermem lazım ?
okadar sağlamdı yani güvenerek böyle birşey yaptıydım.seni cilginben zamanında 7-8 ay imhatimi.org'u ihs nin paylaşımlı hostunda barındırmıştım, aylık 15 tlokadar sağlamdı yani güvenerek böyle birşey yaptıydım.

Benim bir domainim oradaki stajyer arkadaş tarafından patlamıştıben zamanında 7-8 ay imhatimi.org'u ihs nin paylaşımlı hostunda barındırmıştım, aylık 15 tlokadar sağlamdı yani güvenerek böyle birşey yaptıydım.

Benim bir domainim oradaki stajyer arkadaş tarafından patlamıştıO sıralar ortalığı ayağa kaldırmıştım. Telifler atarak Youtubeden videoları sildirme r10'dan konuları kaldırma direk. Avukat tarafında sağlamlar baya
![]()
Herşeyi kanıtlamıştım avukatları aradı genç cocuk hata yapmış boşver yakma onu dedi . Vicdan işte şikayet etmedim . Konuyu açan arkadaş tedbirlerini al öyle uğraş bu tip firmalarla başını ağrıtabilir avukatlarıimt nasıl hacklendi aynı kahbe stajer yüzünden, işin peşine düşmedik, dava etsek hayatı kayardı.