Coinli İlgilenen kankama 55 coin;)

SpyCoin istenen konu
Rating - 0%
Geceniz güzel olsun güzel insanlar;
Benim son zamanlardan sonraki ilişki döneminde sizlere bahsetmiştigim konuyla alakalı, müstakbel kayınvalide ve kayınpeder adayı bizi yakından çokça takip ediyor ornegin kayınvalide adayı beni önceden instagramdan orta seviyede takip ederdi fakat bahsettiğim dönem sonrası yani her gün her story bakıyor keza aynı şekilde kayınpeder adayı da babamın telefonundan whatsapp durumlarına bakıyor eskiden bu sıklıkla değildi ne dersiniz bu konuma?.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Benim son zamanlardan sonraki ilişki döneminde sizlere bahsetmiştigim konuyla alakalı, müstakbel kayınvalide ve kayınpeder adayı bizi yakından çokça takip ediyor ornegin kayınvalide adayı beni önceden instagramdan orta seviyede takip ederdi fakat bahsettiğim dönem sonrası yani her gün her story bakıyor keza aynı şekilde kayınpeder adayı da babamın telefonundan whatsapp durumlarına bakıyor eskiden bu sıklıkla değildi ne dersiniz bu konuma?.
Konuyu detaylıca anlatsana bi bok anlamadım ben ama anladığım kadarıyla evleneceğin kişinin annesi babası seni stalklıyor bunlar normal birader adam gözü gibi baktığı kızını sana vericek ben olsam sicil kaydı çıkartırırdım amk (Coin moin istemiyorum)

Rating - 0%
ne guzel iste bence seni tanimaya calisiyolar iyice ve bu isin sonunun iyi biteceğini dusunuyorum

131,555Konular
3,269,177Mesajlar
315,394Kullanıcılar
kilic.Son Üye
Üst Alt