Satım İllegal Domain Satışımız Devam Ediyor..

Merhabalar illegal ( .com .org .net .support .help ) vs. domain satışımız devam ediyor. İLETİŞİM TG: @RootUnited iG: @RootUnited DC: RootUnited#0001 Mail...

İllegal domain derken :D domainin illegali legali mi varmış? vds vps hosting mi satıyorsun Allah aşkına yalandan milleti kandırıp kazık atmaya çalışmayın.

İllegal domain derken :D domainin illegali legali mi varmış? vds vps hosting mi satıyorsun Allah aşkına yalandan milleti kandırıp kazık atmaya çalışmayın.
Kimi kandırıp kazıklamışım? İnstagram ve ya Carding işleriyle uğraşan arkadaşlar için öyle bir başlık verdim orandan uydurupta yorum atma ticaretine bak.

Kimseyi kandırdığımız tokatladığımız yok ilk domaini ben çekerim ipsine yönlendiririm oda ona göre para atar konuyu baltalamayın

Kimseyi kandırdığımız tokatladığımız yok ilk domaini ben çekerim ipsine yönlendiririm oda ona göre para atar konuyu baltalamayın
Sana tokat atıyorsun diyen mi var ? olayı başka yerlere çekme istersen demek istediğimi azıcık beyni olan anlar zaten iyi akşamlar dilerim sana daha fazla uğraşmayacağım değmezsin.

2 Hosting sitem 4 dedicated serverımda radore de barınıyor Allah aşkına daha hayatında bir hosting firmasının alt bayisi bile olamayan insan nasıl olur da bana bunu söyler?
18 adet firmaya Network Security Ve Firewall Dev. Hizmeti Verdim. Gelmiş bana burada alt bayilikten bahsediyorsun, 3-4 Haftada bir COMNET'teyim gel bi kahve ısmarlayayım cahil dostum.

18 adet firmaya Network Security Ve Firewall Dev. Hizmeti Verdim. Gelmiş bana burada alt bayilikten bahsediyorsun, 3-4 Haftada bir COMNET'teyim gel bi kahve ısmarlayayım cahil dostum.
R10 Adınızı söyler misiniz? ticaret puanınızı çok merak ettim madem bu kadar büyük hizmetleriniz var bu kadar önemli birisiniz R10 üzerinde üyeliğinizin olması ve puanınızında iyi olması lazım değil mi :D

R10 Adınızı söyler misiniz? ticaret puanınızı çok merak ettim madem bu kadar büyük hizmetleriniz var bu kadar önemli birisiniz R10 üzerinde üyeliğinizin olması ve puanınızında iyi olması lazım değil mi :D
R10'u aktif olarak kullanmıyorum, sadece hizmet almak için kullanıyorum.

131,823Konular
3,271,681Mesajlar
316,298Kullanıcılar
NidaksSon Üye
Üst Alt