imtihami Sitesindeki Bir Veri Yardımcı Olurmusunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhabalar, imtihami sitesi bakımda olduğu için içindeki birçok önemli konuya ulaşamıyorum. İmtihami sitesindeki yetkilerden yardım istiyorum "C# Ön Muhasebe Eğitim Seti" konusundaki ilk mesajın linki görüntülenemiyor Önbellek ile girdim ama fayda etmedi lütfen içeriği yollarsanız çok sevinirim sayın adminler. Sadece üyeler görebiliyor ama ben üyelik oluşturamadığım için ilk mesajdaki link görünmüyor.

Buyrun Link Burada
www.imhatimi.org/index.php?e=forums&m=posts&q=12947

Teşekkürler...

Rating - 0%
Bakımdayız
Tahmini Açılış Tarihi : 1.5.2017
MecTruy ~ x-Soldier

Sebebi bu olabilir

Rating - 0%
eger link gizliyse; uye olsanda linki gormek icin forum ici aktiflik gostermen gerekli, degilse acilmasini beklemek zorunda kalabilirsin ama belki bi forum arsivi yapabiliriz sizin icin public olan tum konulari gorebilin diye

bide imtihami değil imhatimi :D

Son düzenleme:
Rating - 0%
eger link gizliyse; uye olsanda linki gormek icin forum ici aktiflik gostermen gerekli, degilse acilmasini beklemek zorunda kalabilirsin ama belki bi forum arsivi yapabiliriz sizin icin public olan tum konulari gorebilin diye

bide imtihami değil imhatimi :D
Vallahi çok mutlu olurum. O konu benim için çok önemli ve "İmtihami" sitesiniz bakımının bitmesine 2 ay var. Lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bende imtihan kelimesinden geliyor zannetmiştim :) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,582Konular
3,269,351Mesajlar
315,467Kullanıcılar
dadablaqSon Üye
Üst Alt