index hakkına bilgi ve zone kaydı

Rating - 0%
upload_2018-11-16_21-6-32.png
Benim kullanmış olduğum index bu index içerisinde SPYHACKERZ ibaresi bulunmak zorunda mı zone -h kim adına zone alacağız bilgi verebilirmisiniz

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
"SpyHackerz" "SpyHackerz.Com" ibarelerinden birisi geçmek zorunda. Zone-h'yi kendi adına da alabilirsin

Rating - 0%
tamam anlaşıldı ... sizinde kullandığınız index kodlarınız varsa yollayın

X

X

"SpyHackerz" "SpyHackerz.Com" ibarelerinden birisi geçmek zorunda. Zone-h'yi kendi adına da alabilirsin
Zone-h neden kendi adına alınsın bu sitenin içinde yer alıyorsa rutbe vs farketmez Tim vs yıne farketmez kendi şahsı görüşümdür bu şahıs olarak zone alınmamalı mec bı konuda belırttı dıye hatırlıyorum tekrar ilk 50 ye girme olarak bence burdaki arkadaslar bunu basarabılıcek kapesiteye sahip şahsı değil burda isenız buraya ait almalısınız kendi fıkrım altını cızeyım..

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Zone-h neden kendi adına alınsın bu sitenin içinde yer alıyorsa rutbe vs farketmez Tim vs yıne farketmez kendi şahsı görüşümdür bu şahıs olarak zone alınmamalı mec bı konuda belırttı dıye hatırlıyorum tekrar ilk 50 ye girme olarak bence burdaki arkadaslar bunu basarabılıcek kapesiteye sahip şahsı değil burda isenız buraya ait almalısınız kendi fıkrım altını cızeyım..

Alabilirsin dedim, üyeleri zorlama gibi bir lüksümüz yok

131,623Konular
3,269,807Mesajlar
315,615Kullanıcılar
lauresbey34Son Üye
Üst Alt