İnsanlık duygusunu kaybetmiş bir topluluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Artık Küfür etmiycem fakat söylemek istediğim şeyler var Eğer bende bu forumun bir uyesiysem benimde şikayet etme hakklarım var bana subliminal mesajlar vererek anneme küfür ediliyor ve @SkullZ adlı şahıs buna gülüyor adamlık tan öte bir insanlık görüyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-05-00-59-04-157_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-00-59-04-157_com.android.chrome.jpg
    555.2 KB · Görüntüleme: 28
Rating - 0%
Konuyu devam ettiremedim çünkü yanlışikla yayınladım herneyse devam ediyorum

@Tampich adlı şahsi Yarabbi sana inanmayanin anasını avradını sikeyim diyor skulzda buna random atarak gülüyor ve beni konuşuyorlar söylediklerim birşey değiştirmeyecek fakat şikayetimi geri cekmeyecegim @SpyAdmin ve @İbrahim abiyle bu konuyu özel olarak konuşacağım @SkullZ hadi durma gene banla beni bişey değiştirmeyecek ?

Rating - 0%
Küçük rakamlar dediğin ve hafife aldığın sistemden para kazanıyorsunuz :)

𝔸𝔻𝕆ℕİ𝕊 

Nietzsche bir megaloman değildir.
Rating - 0%
Yediğin 3 gün ban ama 33 gün ağızlardan düşmeyecek derece rezil oldun sürekli konu aça aça, lütfen biraz uzaklaş sosyal medyadan kendi sağlığına yararlı şeyler yap kendini deli edersin böyle devam edersen.

Rating - 0%
Yediğin 3 gün ban ama 33 gün ağızlardan düşmeyecek derece rezil oldun sürekli konu aça aça, lütfen biraz uzaklaş sosyal medyadan kendi sağlığına yararlı şeyler yap kendini deli edersin böyle devam edersen.
Knk ben senin gibi haksızlığa gelemiyorum enayi yerine konulmaktan hoşlanmıyorum anladin mi hakkımı arıyorum

S

Silinen üye 7004

Bu benim sikimde olan bir durum değil siktir git sil 3 5 fotoğraf o ss si buraya at. Sen değil senin feriştahın kalkıp gelse ismimi karalatmam chattede öyle bir ithamda bulunmadım. Sıırf inanan veya inanmayan arkadaşlara ayıp olmasın aynı ortamda barınıyoruz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,538Konular
3,269,077Mesajlar
315,368Kullanıcılar
terabyteSon Üye
Üst Alt