Eyw kardeşim umarımUmarım Aradığın Kisiyi Bulursun
selam dostum bu işten çıkarın ne acabaniye karsşılıksız siteni veresin olacakları söyleyeyim herkes 200 er tane basar düşmedi site patladı cart oldu susp attı domain süresi bitti site uçtu host almam gerekiyor benzeri şeyler yaşayacaklar biliyorum gidin 20,30 tl ye site açın veya forumda ücretiyle site açan arkadaşlar var anahtar teslim şeklinde
![]()
Dostum her şey çıkar değil siteyi bedavaya açıyorum sc kendi scmselam dostum bu işten çıkarın ne acabaniye karsşılıksız siteni veresin olacakları söyleyeyim herkes 200 er tane basar düşmedi site patladı cart oldu susp attı domain süresi bitti site uçtu host almam gerekiyor benzeri şeyler yaşayacaklar biliyorum gidin 20,30 tl ye site açın veya forumda ücretiyle site açan arkadaşlar var anahtar teslim şeklinde
![]()
bunu unutma çıkarı olmayan tokat atarDostum her şey çıkar değil siteyi bedavaya açıyorum sc kendi scm
sende bunu unutma kimseyi tanımadan yargılama!bunu unutma çıkarı olmayan tokat atar![]()
Dostum basan adam düşürdüğünü kendine alacaksa bu işin senin tarafınca mantıklı olan yeri neresi?instagram dm grubu için sadece 3 kişi alacağım dost gibi olucaz sağlam basanlar yazsın düşen hesapları bildiricem grupta ve siz düşürdüyseniz ss atıp doğrularsanız size salacağım.-WUTY instagram:_samet_xq0 çabuk yazın
amacım sağlam grupDostum basan adam düşürdüğünü kendine alacaksa bu işin senin tarafınca mantıklı olan yeri neresi?