Rating - 0%
çalışıyorsa bende coiniyle giricem fakaat emin değilimDostum method aktif mi? Kesin kişisel hesap kapatıyor mu? Method sana ait ise deneme bir hesabı kapatalım başarılı olursan 100 coin göndereyim.
Methodu paylaşan arkadaş konu hakkında bilgilendirirse bakalım.çalışıyorsa bende coiniyle giricem fakaat emin değilim
Umarım bu şikayet kısmından 2 kez intihar bas 2 kez sahtekarlık vb değildirKONUYU GÖRMEK İÇİN LİKE + YORUM VE 35 COİN GEREKLİDİR !.
-=Stripped Content=-
çalışırsa bilgilendirirmisin bende açıyım konuyuUmarım bu şikayet kısmından 2 kez intihar bas 2 kez sahtekarlık vb değildir![]()
KONUYU GÖRMEK İÇİN LİKE + YORUM VE 35 COİN GEREKLİDİR !.
-=Stripped Content=-
Konuma coin bile vermeden ne gördün de çöp diyorsunçöp be kanka kb![]()
üzümlü kekim ya keşke 35 coinde yollasanMethod çalışıyor denendi
testKONUYU GÖRMEK İÇİN LİKE + YORUM VE 35 COİN GEREKLİDİR !.
-=Stripped Content=-
bakalımKONUYU GÖRMEK İÇİN LİKE + YORUM VE 35 COİN GEREKLİDİR !.
-=Stripped Content=-
bakalım
Coinli açtım konuyu akşama doğru deneyeceğim methodu çalışırsa yine bilgilendiririm. Ama pek sağlıklı bir method değil gibi gözüktü yanlışta olabilir denemeden bilemeyiz.çalışıyorsa bende coiniyle giricem fakaat emin değilim
kanka deneyip yapan var eğer deneyip yapamazsan sorun sendedirCoinli açtım konuyu akşama doğru deneyeceğim methodu çalışırsa yine bilgilendiririm. Ama pek sağlıklı bir method değil gibi gözüktü yanlışta olabilir denemeden bilemeyiz.
ELİNE SAĞLIKKONUYU GÖRMEK İÇİN LİKE + YORUM VE 35 COİN GEREKLİDİR !.
-=Stripped Content=-
TeşekkürlerELİNE SAĞLIK
-=Stripped Content=-
53 ne amuk uğraşamam veremem 35 coin canimmKONUYU GÖRMEK İÇİN LİKE + YORUM VE 35 COİN GEREKLİDİR !.
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-
canın sag olsun kardom53 ne amuk uğraşamam veremem 35 coin canimm
of seiliyoncanın sag olsun kardom