Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Wisee Method: Arkadaşlar elinizde kurulumu eski olan bir hesap olsun ve kurban hesabının hesabıyla herşey aynı olsun... Ardından sağlam bir vpn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Wisee
Method: Arkadaşlar elinizde kurulumu eski olan bir hesap olsun ve kurban hesabının hesabıyla herşey aynı olsun... Ardından sağlam bir vpn ile amerika almanya ve kanada gibi yerlere bağlanıp o hesapla tarayıcı üzerinden giriş yapıp taciz basalım. Sonra singapur vpn açıp 41 formuna girelim yukardan 3. seçeneğe basıp dolduralım ardından tekrar girelim 41 formuna doldrualım genelde kullandığımız olan şıkkı onaylı bir eposta ile basalım üst üste basamyın sapma düşersiniz saat gece 3- akşam 19 arası basıyorum ben... Herşeyi dedğim gibi yaptıysanız farklı ıp lerden hesaba spamdır taciz taklit atalım ve hesap hemen değil ama 1 gün içinde gg okuduğunuz için teşekkür ederim...[CHARGE=50] [/CHARGE]​

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben Wisee
Method: Arkadaşlar elinizde kurulumu eski olan bir hesap olsun ve kurban hesabının hesabıyla herşey aynı olsun... Ardından sağlam bir vpn ile amerika almanya ve kanada gibi yerlere bağlanıp o hesapla tarayıcı üzerinden giriş yapıp taciz basalım. Sonra singapur vpn açıp 41 formuna girelim yukardan 3. seçeneğe basıp dolduralım ardından tekrar girelim 41 formuna doldrualım genelde kullandığımız olan şıkkı onaylı bir eposta ile basalım üst üste basamyın sapma düşersiniz saat gece 3- akşam 19 arası basıyorum ben... Herşeyi dedğim gibi yaptıysanız farklı ıp lerden hesaba spamdır taciz taklit atalım ve hesap hemen değil ama 1 gün içinde gg okuduğunuz için teşekkür ederim...-=Stripped Content=-[/HIDETHANKS]​

Es​

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,189Konular
3,276,357Mesajlar
317,078Kullanıcılar
larsvbSon Üye
Üst Alt