Joined
Jan 26, 2021
Credits
9
Rating - 0%
Selam Arkadaşlar Fixlenmiş Revert Hakkında Bir Önerim Var.
Sağlam Ve Güncel Revert Kırma Metodu
Hemen konuya Gireyim.

1. Olarak hesaba girdik diyelim hemen facebook twitter vs. varmı diye kontrol ediyoruz eğer bağlı facebook varsa veya yoksa kaldıralım kendi facebook hesabımızı ekleyelim.

2. Hesabın üzerindeki e posta adresini hızlıca değiştiriyoruz eğer e posta yoksa da temiz bir mail adresimizi ekliyoruz.
Numara varsa kaldırıp kendi numaramızı ekliyoruz numara yoksa da numaramızı ekliyoruz ve onaylıyoruz

3. daha sonra hesabın üzerine ekledigimiz mail adresimizi kaldırıyoruz
NOT: eğer eklediğimiz mail adresi kaldırılmıyorsa ki zaten %90 öyle olucak hesaba google chrome den giriyoruz profili düzenle sekmesine geçip mail adresini kaldırıyoruz ve devam diyoruz eklediğimiz mail adresi kaldırılıyor.

4. Hesabın üzerinde sadece numaramız kaldıktan sonra aşşağıda vermiş olduğum link den hesabı tamamen siliyoruz.


5. Hesabı tamamen sildikten 5 dakika sonra hesaba 38 formunu atıyoruz
38 formu: https://help.instagram.com/contact/606967319425038

6. Isim soy isim kullanıcı adi yazdiktan sonra mail adresi yerine hesabın üzerine eklediğimiz ve sonra kaldırdığımız mail adresini yazıyoruz numara olarak hesabın üzerindeki numarayı yazıyoruz açıklama olarak da şu ingilizce metini ni atın.

Hello, my account has been hacked and deleted. reactivate please

7. Formu gönderdikten sonra bekleyin hesap acılmıyor diye tribe girmenize gerek yok. Eğer açılmıyorsa bir kaç defa daha form atın açılacaktır

8. Eğer yine acılmadıysa 1 gün bekleyin revert süresi bitsin tabi yeni güncellemeler den sonra silinen hesaba tekrar giriş yapabiliyoruz. instagram uygulamasından giriş yapmayı deneyin karşınıza çıkan ekranda hesabı tut olarak seçin ve hesaba giriş yapın.

9. Bu işlemlerden sonra kesinlikle hesaba duo faktör açın ki ios ekranı buga girip eski sahibine gözükmesin duo faktör uygulaması playstore de mevcuttur

Metod hala çalışmaktadır ayrıca kendi kullandığım metod dur işinize yaradıysa lütfen yorum atarak bir teşekkürü çok görmeyin.
 

Users who are viewing this thread

Top