Bir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım. Hello @kurban, I'm Arthur from the Instagram Copyright Team, sorry to admit that...
peki bu nasıl olmuş : Dbakalım
bak bakim
itiraf etmek zorundayım yerine soylemek zorundaym olsa daha inandırıcı olabilir yada translate oyle cevirdipeki bu nasıl olmuş : D
şimdi düzelltimitiraf etmek zorundayım yerine soylemek zorundaym olsa daha inandırıcı olabilir yada translate oyle cevirdi
BakalımBir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
Bak bakalım
dsadBir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
Bir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
instanın ismini kullanarak dolandırıcılık yapmış oluyor peki bundan dava yeme olasılığımız :d ?Bir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
BklmBir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
IyiBir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
Bakalım?Bir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.
asdBir önceki paylaştığım wp,dm taslağı pek ilgi görmedi biraz kısa olmuş😅 bende 2. ni yaptım.