Satım İnstagram Düşüşsüz Telafili Takipçi Satışı Piyasanın En Ucuzu (1K 4TL)

Rating - 100%
Evet, 1000 adet 30 gün telafili gerçek takipçi sadece 4tl. Tek bir şartımız var..

Kampanyadan yararlanmak için 500k veya üstü alım yapmanız gerekmektedir.

100.000-500.000 arası alımlar 5tl, +500.000 adet 30 gün telafili gerçek takipçi alımları 4tl olarak fiyatlandırılmıştır

100k altı olan siparişlerde ise 1000 adet 30 gün telafili gerçek takipçi 7tl olarak fiyatlandırılmıştır.

Daha önce yaptığım ticaretleri gözden geçirmeniz için profilime girmeniz yeterli.

Yanı sıra instagram beğeni izlenme ve daha birçok platformda takipçi beğeni izlenme vs. satışı mevcuttur.

Satın almak veya daha fazla bilgi edinmek için bana telegram ve instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

t.me/evilbatros

instagram.com/evilbatros

Notlar ;
• Kalite: Gerçek - Bot
• Gönderim Süresi : 0-30 Dakika
• Tamamlanma Süresi: 12-24 Saat
• Düşüşlere karşı 30 gün telafi süresi mevcut
• Yoğunluğa bağlı olarak geç gönderimler yaşanabilir

veyiez

Darkness İnfinity ░▒▓█ ℍ𝕖𝕝𝕚𝕠𝕤 █▓▒░
Rating - 0%
arkdaslar bu kadar takipci kaliteli olsa kendine atar kendini referans gösterir ben sahsım adına diyorm bu kadar userım olucak kendime atmicam? itibar etmeyinz adminler dedi gibi escwor yapın

Rating - 100%
arkdaslar bu kadar takipci kaliteli olsa kendine atar kendini referans gösterir ben sahsım adına diyorm bu kadar userım olucak kendime atmicam? itibar etmeyinz adminler dedi gibi escwor yapın
ulan amına kodmun evladı kimin iti köpeğisin bilmiyorum ama sana tatlı dille açıklama yapmayacağım.
1. olarak panel benim değil amına soktumun embesili bi sik bilmeden yarak kürek konuşma
2. olarak escrow mescrow diyorsun profilimde annenin amına giren yarrak sayısı kadar ref kef var, bakabilirsin.
3. ve son olarak birdaha konumu baltalarken görürsem seni ananı sikip soğana çeviririm.
saygılar..

veyiez

Darkness İnfinity ░▒▓█ ℍ𝕖𝕝𝕚𝕠𝕤 █▓▒░
Rating - 0%
boşa demiyorum almayın diye aile küfür edicek kadar kalitesiz seviyede daha dünkü cocuk 2022 katılmış sen yok ken ben vardım repledim seni

131,450Konular
3,268,280Mesajlar
315,165Kullanıcılar
nocattoSon Üye
Üst Alt