Instagram Hackleme Part-1 (3 Viewers)

Joined
Jun 6, 2020
Credits
125
Rating - 100%
Merhaba Forum,
Part-2 Ve Part-3 için takibe almayı unutmayın iyi forumlar dilerim. Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
View hidden content is available for registered users!

1. partta site nasıl açılır ssl nasıl bağlanır onu öğreneceğiz sonrasında açtığımız siteye scriptimizi yükleyeceğiz.
2. partta taslağımızı hangi yollardan gönderebileceğimizi ve SM nasıl çekilir onu anlatacağım.
3. partta hesap nasıl ebedi çekilir onu anlatacağım.

Geldik asıl konumuza site nasıl açılır ssl nasıl bağlanır ve script nasıl yüklenir ?

Site Nasıl Açılır;
İlk yapmamız gereken freenom.com sitesine girerek bir alan adı almak. helpverified, verifiedinstagram, accountverified, verifiedbadge gibi benzeri alan adları almanız önemlidir.
Alan adını aldıktan sonra beget.com sitesine girerek "FAKEIT" üzerinden fake ad soyad ve kredi kartı bilgileriyle mega paket satın alın.
Satın aldıktan sonra e postanıza veya direk site üzerinden bilgileriniz verilecektik sisteme giriş yaptıktan sonra önünüze cPanel çıkacak.
Domains&subdomains kısmınıza girerek aldığımız siteyi ekliyoruz mesela sitemiz ne helpverifiedbadge.ml bunu oraya ekledikten sonra freenom'a geri dönüyoruz. Manage Nameserver kısmından nameserver1: ns1.beget.com nameserver2: ns2beget.com yazıp kaydediyoruz.
Sonra 2 ve 5 dakika arası site begete bağlanıyor sitenize tıkladığınızda zaten karşınızda ki ekranı görürsünüz.


Ssl Nasıl Bağlanır;
Üstte anlattığımız gibi sitemizi açtık şimdi sıra geldi ssl eklemeye, ssl önemlidir kesinlikle her site açtığınızda bu adımları yaparak ekleyin.
Cloudflare sitesine girdik kayıt olduk,(fake bilgiler ile) kayıt olduktan sonra direk size sitenizi ekleyin diyor sitenizi http:// olmadan direk alan adını yazıyorsunuz aldığımız siteyi yazıyoruz helpverifiedbadge.ml. Ekledikten sonra ileri diyoruz ve ordan free kısmını seçip devam ediyoruz sonrasında size iki tane yine nameserver verecek. O nameserverleri tekrar freenom dan Manage Domain kısmından nameserver1 ve nameserver2 ye yapıştırıp kaydediyoruz.(begeti bağladık onu silebiliriz.)
5 ila 10 dakika arası sitenize ssl bağlanmış oluyor https://helpverifiedbadge.ml yazarak durmadan kontrol edin bağlandığında begetin attığı index karşınıza gelecektir. Ssl bağladığımıza göre bir diğer konumuz scripti nerden ve nasıl yükleyeceğimize geldik.


Script Nasıl Yüklenir, Kurulur;
Sitemizi açtık Ssl bağlantımızı yaptık sıra scripti yüklemeye geldi. Siteden çok scriptiniz ve kurbana gönderdiğiniz taslak önemlidir.
Clouddan ssli bağladıktan sonra sitemiz açıldı. Site açıldıktan sonra tekrar begete dönüyoruz cPanelden File Manager kısmına tıklıyoruz, tıkladığınız da karşınıza bir liste gelecek ordan helpverifiedbadge.ml klasörünü buluyoruz ve iki kere tıklayarak içine giriyoruz girdikten sonra karşınıza public_html adlı bir klasör gelecektir scriptinizi zip arşivine sıkıştırıp public_html klasörüne upload edin. Upload ettikten sonra sağ tık yapıp extract archive'ye tıklayarak dışa aktarın ve sonra sitenizi yenilediğinizde sizin scriptiniz kurulmuş olur.
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Top