Döküman Instagram hesabı hackleme (çalma) (1 Viewer)

r3n4m3 

Backend Developer
Joined
Dec 3, 2015
Credits
1,005
Rating - 0%
Bu yazdığım makale sadece arkadaşlara örnek olarak olsun eğer bir doküman yazıyorsanız ,doküman nasıl yazılmalı, neye dikkat edilmeli, doküman nasıl iyi ve profesyonel oluyor görebilirsiniz. Tabiki daha iyi yazanlar var ama genç arkadaşlar için umarım faydalı olacaktır.

Instagram hesaplarını nasıl hackleneceğine dair üç bilinen yöntem var :

1) Instagram casus app uygulaması kullanmak

2) Hesap şifresini sıfırlamak

3) Bir kimlik avı sayfası kullanmak (pishing)



Şimdi sırasıyla bu metodlar nedir ve nasıl kullanılır inceleyelim:


1. Bir Instagram Casus app Uygulaması Kullanın

Birinin Instagram etkinliklerini tespit edilmeden görüntülemek istiyorsanız, bir Instagram casus app uygulaması kullanmak en iyi seçeneğinizdir. Bu uygulamaların kurulumu ve kullanımı kolay ve basittir. Özel kontrol paneliniz aracılığıyla bir kullanıcının Instagram etkinliklerini uzaktan izleyebilirsiniz, böylece yakalanmazsınız.



İzleyebileceğiniz aktiviteler şunları içerir:



Fotoğraflar, Videolar, Hikayeler ve Yayınlanan GIF'ler.

özel mesajlar

Takipçileri Kimdir

Kimi takip ediyorlar

Beğeniler ve Yorumlar



Bir Instagram casus uygulaması genellikle en yeni iPhone ve Android cihazlarla uyumludur ve oldukça ekonomiktir! Önerdiğim uygulamalardan biri PhoneSpector'dur.

Link : https://www.jjspy.com/ad/phone-spy.html



2. Instagram Hesabı Şifresini Sıfırlama

Bir Instagram şifresini sıfırlamak nispeten kolaydır. Ancak, bunu yapmak için kişinin telefonuna veya e-posta adresine erişmeniz gerekir. Tabiki bu kolay iş değil ama elinize geçti varsayalım o zaman asağıdaki adımları takip ederek değiştirebilirsiniz.



1. Adım: Web Tarayıcınızda veya Uygulamanızda Instagram Oturum Açma Sayfasına gidin.

2. Adım: "Şifrenizi mi unuttunuz?" Seçeneğine tıklayın.

3. Adım : Hesapla ilişkili Kullanıcı Adı, E-posta veya Telefon Numarasını girin. Android cihazlarda "Facebook ile Giriş Yap" seçeneği de mevcuttur.

4. Adım: Kullanıcının e-postasını veya cep telefonu numarasını kontrol edin ve şifreyi sıfırlamak için talimatları uygulayın.

5. Adım: Yeni giriş bilgilerini kullanarak kişinin Instagram'da oturum açın.



3. Kimlik Avı Sayfaları


Kimlik avı düzenleri günümüzde insanların kişisel bilgilerini gizlice almak için yaygın olarak kullanılmaktadır. Kimlik avı düzenleriyle bilgisayar korsanları, Instagram için potansiyel kurbanlarına metin veya e-posta yoluyla gönderdikleri sahte bir giriş sayfası oluşturur. Ardından, bir kişi Instagram hesap bilgilerini girdiğinde, giriş kimlik bilgileri bilgisayar korsanları tarafından gönderilir ve günlüğe kaydedilir. Bu, birçok insanın geldiğini görmediği gerçekten basit bir şifre kırma yöntemidir. (Bu scriptler zaten forumda bulabilirsiniz yedirme size bağlıdır)



Öyleyse, birinin Instagram hesabını hacklemek istiyorsanız, bunu yapmanızın nedeni nedir? :D:D Para mı, şöhret mi yoksa başka bişey mi ?
 
Joined
Sep 5, 2018
Credits
1,456
Rating - 0%
Eline sağlık güzel yazı olmuş, yeni başlayan kişiler zevk için yapacak zaman geçtikçe para kaynağı olacak ve bir süre sonra sıkılıp başka işlere yönelecekler. Instagram bana göre para kazanmak için bir tecrübeydi veya başlangıçtı çee
 

Users who are viewing this thread

Top