Yardım İnstagram Hesabı? (1 Viewer)

Bir butik instagram hesabını nasıl büyütebilirim ücretsiz olarak?

Bir butik instagram hesabını nasıl büyütebilirim ücretsiz olarak?
abaza dayıların doluştuğu hesaplardan fake kız hesabı şekline getirip 3-5K ya kadar kas daha sonra sayfayı çevirmeden önce biraz gt ve sayfanın tarzında da kastıktan sonra hesabı butik hesabı yap. Başta takipçi kaybedebilirsin abaza dayılar gider sonuçta ama büyük ihtimal tutunur sayfa

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
abaza dayıların doluştuğu hesaplardan fake kız hesabı şekline getirip 3-5K ya kadar kas daha sonra sayfayı çevirmeden önce biraz gt ve sayfanın tarzında da kastıktan sonra hesabı butik hesabı yap. Başta takipçi kaybedebilirsin abaza dayılar gider sonuçta ama büyük ihtimal tutunur sayfa
Aslında bir butik hesabım var bunun üzerine geliştirmek istiyorum yani nasıl anlatsam bana potansiyel müşteri lazım abaza dayılar pek işime yaramaz çünkü kadın elbiselerini onlara satamam ama çok teşekkür ederim iyi fikir yinede.

Aslında bir butik hesabım var bunun üzerine geliştirmek istiyorum yani nasıl anlatsam bana potansiyel müşteri lazım abaza dayılar pek işime yaramaz çünkü kadın elbiselerini onlara satamam ama çok teşekkür ederim iyi fikir yinede.
ha satacaksan oto insta toollarından birini indir butik sayfalarının takipçilerini takip edip oto dm attır büyük ölçüde etkisi olur bence

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,164Konular
3,282,542Mesajlar
319,391Kullanıcılar
amcik123Son Üye
Üst Alt