Instagram Hesap Çalma Medhotları (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 19, 2020
Credits
4
Rating - 0%
Instagram Hesap Çalma Yöntemleri

Instagram Hesap Çalmada Kullanılan Yöntemler

Instagram hesap çalma için kullanılan yöntemlerin nasıl sürdüğünü öğrenerek bu tür kötü niyetli kişilerden korunabilirsiniz. Instagram’da bir hesabı çalmak pek basit bir süreç değildir. Bilgisayarlarla ve kodlarla ilgili bir birikiminiz yoksa şifre çalmanız çok zor. Instagram hesap çalma mobil uygulamaları, şifre kırma programı gibi programlar tehlikelidir. Asla bu tarz uygulamaları kullanmayın.

[HIDEREPLY]Birinci Yol [/HIDEREPLY][HIDEREPLY]– Instagram Hackleme
Bildiğiniz bir kişinin hesabını çalmak için telefon numarası, doğum tarihi gibi sistemleri deneyebilirsiniz. Şifrelerinin güvenliğine değer vermeyen kişilerin hesapları bu şekilde çalınmaktadır. Şifrelerinizi daha zor olması için hem harf hem de sayı kullanın.

İkinci Yol – Virüs İle Instagram Hesap Çalma
Genellikle internet kafeler ve okulların bilgisayarlarında hesabınızın çalınmasına neden olur. Keylogger ve Trojan yöntemidir. Bu yöntem klavye aracılığıyla yazılan her bilgiyi kayıt eden bir uygulama bu bilgileri programın sahibine gönderir. Böylece şifreniz çalınır. Virüs koruma programınız yoksa kolayca hesabınızı çaldırabilirsiniz.

Üçüncü Yol – Şifre İsteyen Uygulama (app) İle Hesap Çalınması
Sahte Instagram hesap çalma uygulamaları ile şifre çalma. Takipçi arttırma, hesabına bakan kişileri görme, Instagram gizli hesapları görme gibi uygulamalar şifrelerinizi çalmak için hazırlanmaktadır.

Dördüncü Yol – Tanıdığınız Birinin Hesabının Hacklemesi
Sosyal mühendislik olarak tabir edilen yoldur. Başka bir tanıdığınızın hesabını çalarak onun adına sizinle konuşup şifrenizi isteyebilirler.

Beşinci YolInstagram Şifresi İle Giriş Yapmak
Sahte sayfalar, takipçi kasma ve takipçi arttırma siteleri, sınırsız unfollow siteleri gibi sayfalara hesap bilgilerinizi girdiğiniz anda şifreniz o sitenin sahibine gitmektedir. Bu tarz sitelere Instagram hesap bilgilerinizi vermeyin.[/HIDEREPLY]

Instagram hesap çalmada hangi yöntemler kullanılıyor konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Instagram Hesap Çalmada Hangi Yöntemler Kullanılıyor?
Instagram, günümüzde oldukça fazla kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Bu popülaritesini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Bu artışla beraber uygulamanın amacı değişmeye başladığı gibi, farklı iş kolları ya da uygulamalar da boy gösteriyor. Bunlardan bir tanesi de Instagram hesap çalma üzerine yapılan uygulamalar.



 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top