Yardım Instagram Hesap açamıyorum

Rating - 100%
Yeni hesap oluşturmak istiyorum, sms veya mail doğrulaması yaptıktan sonra anında, giriş yapanın sen olduğunu onayla diyor. Tekrar sms onay yaptırıyor tekrar yapıyorum bu sefer hesap tamamen kapanıyor. Vpn falan denedim de olmadı, bi çözümü var mı? Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek çözüm olur mu?

mardnly

Я как черный человек, которого бросила радуга.
Rating - 0%
Temp mail vs kullanma gmail yada +90 numara ile kurmaya çalış ve + olarak paralel space gibi uygulamalar üzerinden de kurmaya çalışabilirsin fakat sürekli yeni hesap kurmanın imkanı yok bir süreden sonra tekrar aynı hataları verecektir.

Rating - 100%
Temp mail vs kullanma gmail yada +90 numara ile kurmaya çalış ve + olarak paralel space gibi uygulamalar üzerinden de kurmaya çalışabilirsin fakat sürekli yeni hesap kurmanın imkanı yok bir süreden sonra tekrar aynı hataları verecektir.
Hepsini denedim ama nafile

Rating - 100%
Parallel space, vpn falan denedim ama olmuyor arkadaşımın hesabından kendi telefon numaram üzerine hesap açabildim ama o da 10 20 kişiyi takip edince kapandı

baznx 

https://www.teknolojikalbi.com/
Rating - 0%
Yeni hesap oluşturmak istiyorum, sms veya mail doğrulaması yaptıktan sonra anında, giriş yapanın sen olduğunu onayla diyor. Tekrar sms onay yaptırıyor tekrar yapıyorum bu sefer hesap tamamen kapanıyor. Vpn falan denedim de olmadı, bi çözümü var mı? Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek çözüm olur mu?
İp bani dostum hesap açtığın zaman hemen kapanıyor git başka cihazdan aç telefonunda kullan

131,612Konular
3,269,690Mesajlar
315,568Kullanıcılar
gwjve062Son Üye
Üst Alt