Merhaba Arkadaşlar Bugün Size İnstagramda Büyük Başarı İle Sonuçlanan Çalma İşlemini Anlatacağım Hiç Bir Yerde Yok! Evet Bu İşlemi Ben Buldum Size Anlatacağım[CHARGE=6]
MOBİL İÇİN ANLATIMDIR
Evet dostlar yüksek takipçili hesap çalmak için bize gereken şeyleri öncelikle aşağıda sıralayacagım sonra anlatıma geçeceğim
*instagram ile alakalı bir mail
Örnek: [email protected]
*Mail kullanırken gmail kullanmanızı önermiyorum sıkıntı çıkarabiliyor benim önerim Yahoo'dur Outlook vs. De ilk mail bastığınızda mail dogrulamaya düşer ve aynı no ile 1 2 defa doğrulayabilirsiniz
*Bir mail taslağı (Basitce kendinizde yazabilirsiniz istek olursa taslak yazma üzerine bir konu daha açarım)
*Bir instagram hesabı ( basit bişey olabilir önemi yok bunun )
*Son olarak ise bir beyin
[/CHARGE]
MOBİL İÇİN ANLATIMDIR
Evet dostlar yüksek takipçili hesap çalmak için bize gereken şeyleri öncelikle aşağıda sıralayacagım sonra anlatıma geçeceğim
*instagram ile alakalı bir mail
Örnek: [email protected]
*Mail kullanırken gmail kullanmanızı önermiyorum sıkıntı çıkarabiliyor benim önerim Yahoo'dur Outlook vs. De ilk mail bastığınızda mail dogrulamaya düşer ve aynı no ile 1 2 defa doğrulayabilirsiniz
*Bir mail taslağı (Basitce kendinizde yazabilirsiniz istek olursa taslak yazma üzerine bir konu daha açarım)
*Bir instagram hesabı ( basit bişey olabilir önemi yok bunun )
*Son olarak ise bir beyin
[/CHARGE]