İnstagram Hesapları (1 Viewer)

@batuhank sana özelden hesap vermedim diye ağlıyorsun öncelikle. Ve açtığım konuya yorum yapamadığım için konu altında kafana göre konuşabiliyorsun. Yorum yapamadığımdan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@batuhank sana özelden hesap vermedim diye ağlıyorsun öncelikle.

Ve açtığım konuya yorum yapamadığım için konu altında kafana göre konuşabiliyorsun.
Yorum yapamadığımdan dolayı ayrı ayrı konular açıyorum sırf sen alamadığın beceremediğin için artık panelden resim atarak paylaşıyorum daha neye ağlıyorsun anlamadım.

Sen sürekli aynı ip üzerinden yada tarayıcıdan ordan burdan direk molozlama girdiğin için giremiyorsun beceremiyorsun akıllı olsan zaten alırsın.

Artık şunları bi aklına sok post kasmak için demişsin birde yorum yapamadığımı ve yöneticilere belirttiğimi bi anlamadın hala yöneticilere uyuyorsun diyorsun yazık sana .

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
panelden resim alıp aynı saatte atıyorum hesapların yanında saatler yazıyor forumda 1 dakika geçmeden paylaşıyorum ne yapmamı bekliyorsun sen girmeye çalıştığında onaya düşüyor diye düşmesin diyemi çabalayım akıllı olsan zaten alırsın hesapları panelden görüntü: http://prntscr.com/kfdzbc

Ve yine diğer aynı şekilde bu arkadaşlar açtığım konudaki notları vs. okursa anlarlar.

olum ne boş yapmışsın ya :D ulan sana özelden karşılıklı takas yapalım diye yazdım sana özelden ne yazdım sana teklifimi sundum sen de ihtiyaç olursa dönerim dedin bitti gitti ee neyin ağlamasını yapıyormuşum acaba? sana özelden de belirttim çok da önemli değil yani "sikimde değil" anlayacağın olmasa da olur. Ben elimde bulunması için takas yapmak istedim bu kadar. Ayrıca aptal figo öyle çomar gibi bodoslama girmiyorum merak etme verdiğin hesaplar bi sike yaramıyor forumu çöplüğe çeviriyorsun bir de bunun yanında üste çıkmaya çalışıyorsun. Yöneticilere de uyuyor dememin sebebi baya baya senin forumu çöplüğe çevirmene izin vermelerinden dolayı. Ben gereken kişiye bildirdim daha da gerisine karışmam istersen 1000 tane konu aç sikimde değil

olum ne boş yapmışsın ya :D ulan sana özelden karşılıklı takas yapalım diye yazdım sana özelden ne yazdım sana teklifimi sundum sen de ihtiyaç olursa dönerim dedin bitti gitti ee neyin ağlamasını yapıyormuşum acaba? sana özelden de belirttim çok da önemli değil yani "sikimde değil" anlayacağın olmasa da olur. Ben elimde bulunması için takas yapmak istedim bu kadar. Ayrıca aptal figo öyle çomar gibi bodoslama girmiyorum merak etme verdiğin hesaplar bi sike yaramıyor forumu çöplüğe çeviriyorsun bir de bunun yanında üste çıkmaya çalışıyorsun. Yöneticilere de uyuyor dememin sebebi baya baya senin forumu çöplüğe çevirmene izin vermelerinden dolayı. Ben gereken kişiye bildirdim daha da gerisine karışmam istersen 1000 tane konu aç sikimde değil
Ağlamaya devam et hala yorum yapamadığımı anlamıyorsun o kategoriye yorum yapabilsem zaten ayrı ayrı konu açmam aptal herif. Hesapları alamıyorsun bi sik bildiğin yok direk daldığın için alamıyorsun ve alan alıyor sende aynı şeyleri konuşmaya devam et.

Sana böyle üst üste boş konu açmana izin verilirse sen de açarsın doğal olarak. Şimdi istersen 1000 konu aç sikimde değil. Tartışma benim için bitmiştir

Diğer konuları sildim, hepsini tek bir konu içinde açman gerekiyor, alt alta cevap yazmana ihtiyaç yok, tek konu içinde paylaş o şekilde'de bomba bir konu olur zaten. bu şekilde kötü bir görüntü olmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,328Konular
3,281,010Mesajlar
320,284Kullanıcılar
Üst Alt