İnstagram hiçbir şekilde doğrulamaya takılmamak

Değerli spy üyeleri Lafı uzatmadan direk konuya giriyorum ; İnstagram'da bildiginiz gibi çaldığımız çoğu hesap doğrulamaya düşüyor, Doğrulamaya düşmemesi için bize yaklaşık...

Değerli spy üyeleri

Lafı uzatmadan direk konuya giriyorum ;

İnstagram'da bildiginiz gibi çaldığımız çoğu hesap doğrulamaya düşüyor,

Doğrulamaya düşmemesi için bize yaklaşık 10 hesap ve uygulama klonlayıcı uygulama lazım önerim App Cloner uygulamasını kullanmanız.
App Cloner ile uygulamayı klonlamak için;
-Uygulamaya girelim
-İnstagramı bulalım .
-Edit seçeneği ile hem editleyeceğimiz hemde instagram'ın ismini değiştirebiliceğimiz bölüm geliyor.
-Edit bölümüne girdikten sonra en üst tarafta instagram yazar. İnstagram'ı silin ve istediğiniz isimi yazın ve bunu yaptıktan sonra uygulamayı klonlayalım.
Başta söylediğim 10 hesabı normal insagram ve klonladığımız instagramlara giriş yaptıralım.
BLdyd9.jpg

Çaldığımız hesabın doğrulamaya düşmemesi için mobil veri ve wifi önemlidir. Mobil veride hesap doğrulamaya düşer.
Şimdi diyelim bir hesabın passwordunu (şifresini) bulduk diyelim ilk deneyeceğimiz yer klonladığımız instagram uygulaması olmalıdır. Fakat instagram'ın 5 hesap limiti olduğu için 1 hesaptan çıkış yapmalısınız. Sonrasında giriş yaptığınızda büyük ihtimalle (%90) doğrulamaya düşmemiş olucaktır.
Yaklaşık 50 hesap üzerinde denedim (faklı lokasyon ve ülkelerde dahil) sonuç başarılı oldu, doğrulamaya düşmemişlerdi.
wink.gif

###Not:

Daha önce doğrulamaya düşmüş hesaplarda doğrulama kaldırılamaz

Dipnot *: Ben işimi tamamen garantiye alıcam diyor iseniz klonladığınız uygulamayı tekrar farklı bir isimde klonlayarak ve onada 4 hesap ekleyerek deneyebilirsiniz buda toplam 14 hesap ediyor hesapları nasıl bulacağınız size kalmış.

Umarım işinize yaramıştır. Konuyu beğenmeyi unutmayın😂

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Anlamadım keşke fotoğraf ile destekleseydin anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi aga bide kurucu geçme gelsin lütfen +1

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,194Konular
3,277,013Mesajlar
317,175Kullanıcılar
deadedjoqSon Üye
Üst Alt