Instagram Kapanan Hesabınızı Açın [DETAYLI] (2 Viewers)

  • Thread starter Deleted member 37446
  • Start date
D

Deleted member 37446

Instagram, görselliğin öne çıktığı ve kullanımının oldukça basit olduğu, yeni nesil bir sosyal medya platformudur. Kendine özgü filtreleri ve kullanışlı zaman çizelgesi, kullanıcılarına olumlu bir deneyim sunar. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram'da paylaştığınız içerikler, hesabınızın kapanma riski taşıyabilir. Bu kapanma sadece içeriklerle sınırlı olmayabilir.

Eğer Instagram hesabınızı kapatıldıysa, hesabınızı yeniden açmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Instagram'ın giriş sayfasına gidin.
  2. Kullanıcı adınızı girdikten sonra "Oturum Açma Yardımı Al" seçeneğini tıklayın.
  3. Bu sizi yeni bir sayfaya yönlendirecektir. Sorunla ilgili başlık altında "Giriş Yapmada Sorun Yaşıyorum" seçeneğini tıklayın. Ancak genellikle bu adım tek başına yeterli olmayabilir, bu nedenle "Daha fazla yardıma ihtiyacınız var" seçeneğini tıklamalısınız. Bu tıklamadan sonra yeni bir ekrana yönlendirileceksiniz.
  4. Instagram'a kaydolduğunuz e-posta adresini buraya girin.
  5. Hesabınızın türü hakkında bilgi verin, örneğin bir marka hesabı mı yoksa kişisel bir hesap mı?
  6. "Hesabım saldırıya uğradı" yazısına tıklayın.
  7. Bu adımları takip ettikten sonra "Destek İste" yazısını bulun. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra e-posta adresinize bir geri dönüş e-postası alacaksınız. Bu e-posta ile hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için bazı adımlar izlemeniz gerekebilir.
Instagram hesabının kapanmasının sebepleri nelerdir? Öncelikle, Instagram hesabınızın neden kapatıldığını öğrendiğinizde, bu nedenin ne olduğu hakkında bir fikir sahibi olmak önemlidir. Eğer uyarı ekranında bu bilgi yer almıyorsa, genellikle bu konuda size bir e-posta gönderilir. Instagram topluluk kurallarını ihlal ettiğinize dair bir uyarı e-postası almak yaygındır.

Hesabınızı yeniden açmak için bu e-postadaki linke tıklayabilir ve gelen formu detaylı bir şekilde doldurabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli şey, herhangi bir şüpheyi tamamen ortadan kaldırmaktır. Peki, Instagram hesabı genellikle hangi nedenlerle kapanır?

  • Instagram topluluk kurallarına uyulmamış olabilir.
  • Diğer kullanıcılara saygısızlık yapılmış olabilir.
  • Paylaştığınız video veya fotoğraflar her yaş grubuna uygun değilse.
  • Spam içeriği göndermiş olabilirsiniz.
  • En az 13 yaşında olmadığınız anlaşılmış olabilir.
  • Hesabınızı başkasına satmış olabilirsiniz.
  • Özel mesajlarda diğer kullanıcılara spam içerik göndermiş olabilirsiniz.
  • Instagram hesabınızı yasa dışı amaçlar için kullanmış olabilirsiniz.
 
Last edited by a moderator:
Joined
May 15, 2020
Credits
0
Rating - 0%
@Anarchosa Hocam Taklit Yedim Şahsi Fotoğraflarımı Kullanmama Rağmen Fakat Instagram İlgilenmiyor. ( 3 Kere Kimlik ) ( 2 Kere Resim Attım ) Tanıdığım 2 3 Kişi Taklitler Zorlaştı Dedi Farklı Portallar Gerekiyormuş. Varmı Bildiğiniz Çözüm ?
 

Users who are viewing this thread

Top