Instagram Kapatmadan Önce Kesinlikle Oku!!

Arkadaşlar Son zamanlarda çok fazla soru almaya başladım bu konuyla ilgili ondan dolayı açıklama gereği duydum Lütfen Hesap Kapatmadan Önce Okuyun! bildiğiniz gibi herkes...

Arkadaşlar Son zamanlarda çok fazla soru almaya başladım bu konuyla ilgili
ondan dolayı açıklama gereği duydum

Lütfen Hesap Kapatmadan Önce Okuyun!

bildiğiniz gibi herkes instagramda hesap kapatmak istiyor
kimisi gıcık olduğu birinin kimisi eski hesabını kimisi sevgilisinden ayrılmış intikam almak için... bu böyle gider

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peki yasalmıdır ?

Arkadaşlar kapatmak istediğiniz duruma göre değişir

mesela canınız istedi diye herhangi birinin hesabını kapatırsanız bu yasal değildir.
Hesabını kapattığınız kişi suç duyurusunda bulunursa eğer
Ceza alma gibi bir durum söz konusu olabilir!
lütfen ona göre hareket edin ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın!

Mesela ölüm formuyla hesap kapatmak
kişi gerçekten ölmüşse ve hesabı kapattıracaksanız bu suç değildir

Mantık şu
birinin hesabını kapatırken kendi isteğinize göre değilde o hesabın cidden kapanması gerekiyorsa
örn: biri sosyal medyada taciz ediyorsa sizi veya bir başkasını taciz eden kişinin
hesabını tacizden kapatırsanız bi sorun olmaz ama birşey yokken ortada tacizden kapatırsanız
bu bir suçtur arkadaşlar!

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir

Unutulmamalıdır ki;
Başımıza bir iş gelmez diyerek hareket etmek insanı felakete götürür

Herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar

Suç olması saçma bence çünkü ben bunu diyelimki taklit girdim kapattım uygulamanın kendisinden şikayet ediyorum insta kapatıyor bu benim sucum değil insta kapattı :D

Arkadaşlar Son zamanlarda çok fazla soru almaya başladım bu konuyla ilgili
ondan dolayı açıklama gereği duydum

Lütfen Hesap Kapatmadan Önce Okuyun!

bildiğiniz gibi herkes instagramda hesap kapatmak istiyor
kimisi gıcık olduğu birinin kimisi eski hesabını kimisi sevgilisinden ayrılmış intikam almak için... bu böyle gider

Peki yasalmıdır ?

Arkadaşlar kapatmak istediğiniz duruma göre değişir

mesela canınız istedi diye herhangi birinin hesabını kapatırsanız bu yasal değildir.
Hesabını kapattığınız kişi suç duyurusunda bulunursa eğer
Ceza alma gibi bir durum söz konusu olabilir!
lütfen ona göre hareket edin ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın!

Mesela ölüm formuyla hesap kapatmak
kişi gerçekten ölmüşse ve hesabı kapattıracaksanız bu suç değildir

Mantık şu
birinin hesabını kapatırken kendi isteğinize göre değilde o hesabın cidden kapanması gerekiyorsa
örn: biri sosyal medyada taciz ediyorsa sizi veya bir başkasını taciz eden kişinin
hesabını tacizden kapatırsanız bi sorun olmaz ama birşey yokken ortada tacizden kapatırsanız
bu bir suçtur arkadaşlar!

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir

Unutulmamalıdır ki;
Başımıza bir iş gelmez diyerek hareket etmek insanı felakete götürür

Herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar
instagram oraya şikayet butonu koymuş kim ne derse desin bu bir açıkta olsa bunu koyan salak değildir herhalde her gelen şikayetti kapatsın polise bile gitse ne diyecek hesabımı kapattılar mı

131,788Konular
3,271,351Mesajlar
316,183Kullanıcılar
Üst Alt