Yardım İnstagram Kullanıcı Adı

Arkadaşlar merhaba bir kullanıcı adını üstüme almak için başvurdum ve olumlu yanıt geldi normal de A-Z bilmem ne veremiyoruz vb derdi fakat tekrar attığım da olumlu bir yanıt...

Arkadaşlar merhaba bir kullanıcı adını üstüme almak için başvurdum ve olumlu yanıt geldi normal de A-Z bilmem ne veremiyoruz vb derdi fakat tekrar attığım da olumlu bir yanıt geldi şunu diyor alta bırakıcam bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi buna nasıl cevap vericem veya napmam gerekiyor.

Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bu marka veya işletmeyi temsil ettiğinizi doğrulayabilmemiz için, lütfen kuruluşla ilişkili bir e-posta adresini kullanarak bize [email protected] adresinden ulaşın.

Lütfen e-postanızda şikayet numaranızı belirtin. Bu bilgiler elimize geçtiğinde, konuyu daha detaylı inceleyebiliriz.

Teşekkürler,

Kendra
Instagram

Arkadaşlar merhaba bir kullanıcı adını üstüme almak için başvurdum ve olumlu yanıt geldi normal de A-Z bilmem ne veremiyoruz vb derdi fakat tekrar attığım da olumlu bir yanıt geldi şunu diyor alta bırakıcam bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi buna nasıl cevap vericem veya napmam gerekiyor.

Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bu marka veya işletmeyi temsil ettiğinizi doğrulayabilmemiz için, lütfen kuruluşla ilişkili bir e-posta adresini kullanarak bize [email protected] adresinden ulaşın.

Lütfen e-postanızda şikayet numaranızı belirtin. Bu bilgiler elimize geçtiğinde, konuyu daha detaylı inceleyebiliriz.

Teşekkürler,

Kendra
Instagram
Sana referans numarası verildi mailde. O şikayet numaran. Mailde onu belirt. Mesela almak istediğin isim gaddaramca ise, gaddaramca diye domain den alacaksın. Markanı ne gösterdin bilemem ama tavsiyem gaddaramca.com olur. Adamlara [email protected] olarak mail at

Hocam ben de diyorum ki web mail dedikleri olay şirket maili yani bu da ücretli açılıyormuş heralde açamadım eğer ki bilginiz varsa pm den insta atayım yardımcı olur musunuz
Maalesef sadece ücretli açarsın. Ama yandex kurumsal mail alma diye araştırırsan bedava almayı bulursun. Ve k.adını satmak için alıyorsan değerli ise o Web mailin ücretini karşılarsın rahatça

131,683Konular
3,270,313Mesajlar
315,748Kullanıcılar
NgaxzSon Üye
Üst Alt