Yardım Instagram Şikayetvar Phishing / (soru)

Öncelikle soru konusu açmak yasak mı bilmiyorum yeni bir üyeyim yasaksa özür dilerim İlk önce söyle diyeyim bir site gördüm hakkınızda şikayet var diyor ve instagram şifresi...

Öncelikle soru konusu açmak yasak mı bilmiyorum yeni bir üyeyim yasaksa özür dilerim
İlk önce söyle diyeyim bir site gördüm hakkınızda şikayet var diyor ve instagram şifresi falan istiyor biliyorsunuzdur muhtemelen.
Bunu bulabilir miyim? Yada bilen varsa yardımcı olabilir mi?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle soru konusu açmak yasak mı bilmiyorum yeni bir üyeyim yasaksa özür dilerim
İlk önce söyle diyeyim bir site gördüm hakkınızda şikayet var diyor ve instagram şifresi falan istiyor biliyorsunuzdur muhtemelen.
Bunu bulabilir miyim? Yada bilen varsa yardımcı olabilir mi?
soru konusu yasak değil hocam yardım kategorisine taşıyayım ben tekrar açacağında oraya açarsın , tam olarak istediğin nedir anlamış değilim scripti mi çekmek istiyorsun. @umuthamza0517

soru konusu yasak değil hocam yardım kategorisine taşıyayım ben tekrar açacağında oraya açarsın , tam olarak istediğin nedir anlamış değilim scripti mi çekmek istiyorsun. @umuthamza0517
hocam şimdi şöyle bir link yollandı bana şikayetvar linki devamını okumak için insta istiyordu bana çok mantıklı geldi bu scripti bulmak istiyorum açıkcası 5-6 defa karşılaştım bu olayla

131,947Konular
3,273,090Mesajlar
316,643Kullanıcılar
Üst Alt