takipçi sitesi diye yutturup 1k lık hesap vurdum ilk günden :) like atarssanız sevinirim 😃 1) pkg install git 2) pkg install php 3) pkg install openssh 4) git clone...

takipçi sitesi diye yutturup 1k lık hesap vurdum ilk günden :)
like atarssanız sevinirim 😃

[CHARGE=2]1) pkg install git[/CHARGE][CHARGE=2][/charge][CHARGE=2]
2) pkg install php
3) pkg install openssh
4) git clone https://github.com/htr-tech/zphisher
5) cd zphisher
6) bash zphisher.sh
7)Şuan Toolu çalıştırdık
.
8) karşımıza çıkan ekrandan hangi platformda işlem yapacağımızı seçiyoruz. Ben 02 yi yazıp instagram üzerinden devam ediyorum. Siz istediğinizi seçebilirsiniz.
9) burada sayfa türünün nasıl olmasını istediğimizi soruyor. Ben en gerçekçi duran 1000 followers Sayfasını Seçeceğim (03 yazın). Siz istediğinizi seçebilirsiniz.
10) burada ise hangi makinayı kullanmak istediğinizi soruyor. Ben ngrok'u öneriyorum ama yine size kalmış.

Şimdi ise ngrok'un bize sayfayı hazırlamasını bekliyoruz. İşlem tamamlandığında size bir link vericektir. O linki alıp kurban kişiye yedirmeniz gerekiyor bu da sizin kandırma sanatınıza kalmış :)

ÖNEMLİ! : Kurbana linki atmadan önce aktif olmasını bekleyin. Sebebi ise attığınız link termuxu kapatınca geçersiz olacaktır.

Arkadaşlar ayrıca diğer sayfaları ve platformları aynı şekilde yapabilirsiniz. Görmek isterseniz deneyiniz.
Eğer hepsini başarılı bi şekilde yaptıysanız. Bilgiler termux ekranına anlık olarak düşecektir.
[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,015Konular
3,274,052Mesajlar
316,769Kullanıcılar
miray1453Son Üye
Üst Alt