Başlıktada belirttiğim gibi instagram vurmak için ortak arıyorum. Her zaman gözüm kapalı güvenebileceğim, cidden bu işe emek verecek ve yarı yolda bırakmayacak kişiler yazarsa...
Kendisi için sorun yoksa neden olmasın 🙂@Isengard tam sana göre![]()
comlumu siteKendisi için sorun yoksa neden olmasın 🙂
Değil ama domaini olsun scripti olsun her şeyi el emeği göz nuru. Çoğu şeyi kendim editledim.comlumu site
bi pm gelseneDeğil ama domaini olsun scripti olsun her şeyi el emeği göz nuru. Çoğu şeyi kendim editledim.
DM banı falan da yemiyor.comlumu site
PCdeyim görmedim aga kusura bakma bakıyorum hemen 🙃Kanka yazdımda görmüyorsun ki şnstadan
Kendi konunu açarsan sevinirim kardeşim.Herşey hazır sadece dm bascak eleman aranıyoryamuk olmaz düşürdüğü hesap onundur sonrası bölüşüyoruz
Kanka mesajını göremedim istek kutusundada yok sen sal kullanıcı adını ben yazayım istersen.Kanka yazdımda görmüyorsun ki şnstadan
pcde öyle oluyor mesaj gelmiyorKanka mesajını göremedim istek kutusundada yok sen sal kullanıcı adını ben yazayım istersen.
4 yaş şeysini kaldırsana kanka ondan gelmemiş mesajın .d@b4kunin_
Yazdım aga instadan@b4kunin_
aradığın kişi benimBaşlıktada belirttiğim gibi instagram vurmak için ortak arıyorum. Her zaman gözüm kapalı güvenebileceğim, cidden bu işe emek verecek ve yarı yolda bırakmayacak kişiler yazarsa sevinirim. Site hazır, taslak hazır. Instagramdan ulaşabilirsiniz.
İletişim için instagram: @kl0ex