İnstagramda Satış Nasıl Yapılır (E-Ticaret) SpyHackerz.org ÖZEL ANLATIM

Joa

Rating - 0%
Merhaba Öncelikle, Şimdi Ben Bu Konuyu Kendi Web Sitelerimdede Yazabilirdim. Fakat Okuyan Ve Bilgilenen Kişi Sayısı Az Olurdu.
Benim Derdim Herkesin Bişeyler Öğrenmesi.
Hemen Başlayalım.
1- ARAŞTIRMA
Öncelikle Drop Shipping İle Başlayalım Al Sat Yapıcaksanız İlk Önce Satış Yapmak İstediğiniz Kategoride, Giyim, Kozmetik,Kişisel Bakım.
Ürün Yelpazenizi Bol Tutun. Giyim Üzerine Yapmak İstiyorum Diyelim. İnternette Bir Araştıralım Türkiyenin Nerelerinde Tekstil Dönüyor.
Baktığınız Zaman Türkiyenin %20 İstanbulda Dönüyor Tekstil Sonra %7.8 Olarak İzmir Onu Takip Ediyor Neyse Burayı Fazla Uzatmayacağım.
Yani Araştırmadan Ya Ben Bunu Yapıcam diye bir işe girmeyin.
2- ANLAŞMA
Anlaştığınız Her Firmadan Her Üründen Birer Adet Alın Elinizde Bulunsun ( Ücretsiz Verirler 1 Adet )
Adam Ürünün Fotoğrafını İstediği zaman firmayı rahatsız edip acaba şu ürünü resim atar mısınız diye yaparsanız hem firmayı sıkar hem müşteriyi bekletirsiniz.
3- Profesyonel Ürün Resimleri

Anlaşma yaptığınız yere sorun acaba sizden bu tarz alıp satan varmı biliyor musunuz sayfalarını vesaire yada sizde bu ürünlerin manken üzerinde resimleri varmı diye ben tesbih sitesinde yüzük firmasıyla anlaştım adamdan resim istedim bana direk tüm ürünlerin resimlerini gönderdi satışa koydum yani boş yere kameraman tutayim telefonla çekeyim olduğu kadar falan yapmayın işinizi ciddi ve düzenli yapın.
4- İNSTAGRAM & FACEBOOK
öncelikle satış yapıcağınız ürünün yaş ortalamasını dikkate alın facebookta yaşlılık oranı daha fazla olduğu için facebook üzerinden satış yapmak daha mantıklıdır.
5- SAYFA DÜZENİ
instagram sayfamız var diyelim ürünlerinizi shoplarken instagram boyutlarına uyun örnek kendi sayfamdan göstericem.
WhatsApp Image 2020-08-19 at 14.26.13.jpeg
ürünleriniz bu şekilde görünür olmalı altına isteğe göre logo koyabilirsiniz.

6- REKLAM ( EN ÖNEMLİSİ)
ŞİMDİ REKLAM VERİYORUZ AMA NASIL VERELİM YAHU AÇTIK SIFIR TAKİPÇİMİZ VAR BEN KİME SATICAM BUNU DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM.
ÖNCELİKLE KENDİNİZE BİR HESAP ALMALISINIZ ERKEK ÜRÜNLERİ VARSA ELİNİZDE KADIN FAKE HESABI ALABİLİRSİNİZ YADA KENDİNİZ KASABİLİRSİNİZ BU SİZİN BÜTÇENİZE KALMIŞ.
- ELİMİZDE 10K HESAP OLDU %80İ ERKEK EE NAPİCAM ŞİMDİ ?
ÜRÜNLERİNİZİ YÜKLEYİN AÇIKLAMALARINIZI GİRİN ÜRÜN İSMİ, FİYAT, KARGONUZ ÜCRETSİZSE ONU SATIŞ YAPAN SAYFALARDAN BAKIP YAZABİLİRSİNİZ.
-EE ÜRÜNLERİDE YÜKLEDİM PEKİ ŞİMDİ NAPICAM ?
REKLAM KONUSUNA GEÇEBİLİRİZ DEMEK OLUYOR BU ÖNCELİKLE EN ÇOK TAVSİYE ETTİĞİM REKLAM İNSTAGRAM SPONSORLU REKLAMDIR.
GOOGLE ADWORDSTE MERCHANT REKLAMLARI KALDIRILDI HAKSIZ REKABETTEN ÖTÜRÜ GOOGLEDE EKMEK YOK YANİ BİZE. (hepsiburada trendyol tarzı sitelerle reklam konusunda kapışamazsınız :D )
sponsorlu reklamınızı prof bir şekilde hazırlayın bütçenize göre reklam verin.
instagram için satılan programlardan alabilirsiniz lisanslı ben instafly kullanıyorum mesela.

7- FENOMENLERE REKLAM VERMELİMİYİM ?
BEN BUNU KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM. SİZDEN 500 TL GİBİ BİR PARA TALEP EDİCEKLER TEK STORY İÇİN

500K TAKİPÇİSİ VAR DİYELİM BU FENOMENİN GELEN KİŞİ SAYISINI BEN SİZE SÖYLİYİM
50 KİŞİ.
500 TLYİ SPONSORLU REKLAMA GÖMERSENİZ. BUNUN 15 20 KATI DÖNÜŞ ALIRSINIZ.
BU FENOMEN REKLAMLARINI NERDEN BİLİYORSUN DİYE SORANLAR OLUCAKTIR.
bundan 1 sene önce reklamdizayn.com diye bir proje başlattım.
fenomenlerle anlaşıp reklam satışlarını gerçekleştirdim
ama sattığım her reklamdan şikayet aldım yani kimse olumlu dönüş alamadı.
he tabi elimde 20-25 tane fenomen numarası var istiyen olursa yine komisyonunuzu yerim :D
fideyonun çıkacağını öğrenince bu web siteyi satmıştım.

8- KARGO ANLAŞMASI ( KAPIDA ÖDEME )
ANLAŞTIĞINIZ FİRMALARIN KARGO ANLAŞMASI OLDUĞUNA DİKKAT EDİN.
YADA KENDİNİZ YAPACAKSANIZ FİRMADAN FİRMAYA DEĞİŞİYOR ARAS KARGOYLA 2 SENE ÖNCE SENELİK 2500TL GİBİ BİR ÜCRETLE ANLAŞMA YAPTIM.
FİRMANIN KARGO ANLAŞMASI VARSA FİRMAYA DİREK PARASINI GÖNDERİN ÜRÜNÜN KARGONUZU ONLAR ÇIKARSIN SİZ KOMİSYONUNUZA BAKIN.

Dilim Döndüğünce Anlatmaya Çalıştım İyi Forumlar.
En Önemlisi Bir İşe Başlamadan Araştırmasını Yapın !​

131,555Konular
3,269,143Mesajlar
315,404Kullanıcılar
erosshSon Üye
Üst Alt