Instagram'da Ünlülere Filtre Yaparak Hem Etkileşim Hemde Ünlülerle Konuşma Fırsatı!!!

Like Yorum + 2 Coin ile Konuya erişebilirsiniz. Şimdi Sizlere Ünlülerle Konuşma Yöntemini Göstereceğim Biraz Garip Gelecek Ama %50 Olumlu Sonuç...

Like Yorum + 2 Coin ile Konuya erişebilirsiniz.

[CHARGE=2]Şimdi Sizlere Ünlülerle Konuşma Yöntemini Göstereceğim Biraz Garip Gelecek Ama %50 Olumlu Sonuç Alacaksınız!İhtiyaçlarımız:Bilgisayar

Instagram Hesabı

Spark AR uygulaması

Photoshop

Şimdi Yöntemimiz Şöyledir instagram ünlülere filtre yaparak hem konuşmamızı hemde hesap etkileşimini artıracağız

ADIM 1 - googlede spark ar yazarak siteye giriş yapıp uygulamayı indiriyoruz

ADIM 2 - indirdikten sonra youtubeye gelip spark ar tutorials yazarak eğitim videolarını detaylı izliyoruz.

ADIM 3 - 5-6 tane instagram ünlü (elanur,aykutelmas) seçiyoruz ve size vereceğim metni dm olarak atıyoruz.

ADIM 4 - 1-2 gün içerisinde 5-6 ünlüden 1 ünlü size dönecektir tamamen şans işidir. ama şunu unutmayın story paylaşım şartıyla yapıyoruz filtreyi

ADIM 5 - şimdi konuştuk diyelim ünlüyle anlaştınız yaptınız filtreyi nasıl upload edeceğiz?

ADIM 6 - onun içinde eğitim videoları var youtubeye spark ar publish to instagram yazarak instagrama değerlendirme gönderebilirsiniz.not : Ben Daha Önce Elanur,Halil İbrahim Göker, Mehmet uygar aksu, şahangiller canerio gibi gibi ünlülerle konuştum.

AKLINIZA TAKILAN SORU VARSA PM ATABİLİRSİNİZ.HERKESE BOL ŞANS KOLAY GELSİN.

Metin:

Öncelikle merhaba ben instagram üzerinden filtre yapmaktayım ve size özel bir filtre yapmayı planlıyorum örnek görmek istiyorsanız instagram hesabımı @cagrsen hesabıma göz atabilirsin.

Eğer ilgini çekerse @cagrsen hesabıma geri dönüş yaparsan sevinirim.

Görüşmek üzere[/CHARGE]

131,920Konular
3,272,646Mesajlar
316,561Kullanıcılar
UrreteSon Üye
Üst Alt