Photoshop kullanmaya biliyorum normal seviyede r10 da ne yapıcam kardeşim tam olarak açıklarsan sevinirim ben Azərbaycanlıyım Sizin siteleri tam olarak bilmiyorumEkip falan değilde hep yaptığım bi öneri var adobe photoshop indirin shop yapın r10da günde en az 10tane shop yapsaniz 20tlden iyi para veya indir Fl Studio beat yap ben birkaç aydır yapıyorum daha bugün bitane sattım ha bide işin inceliklerini öğrenmeden hemen para kazanmaya calışma kanka
r10.net e gidip ilan verebilirsin shop yapilir diye ya da shop yapacak kisileri bulup onlarin isini yapabilirsinPhotoshop kullanmaya biliyorum normal seviyede r10 da ne yapıcam kardeşim tam olarak açıklarsan sevinirim ben Azərbaycanlıyım Sizin siteleri tam olarak bilmiyorum
ben de 18 yaşındayım üniversiteler açılmadan önce gelirim olsun istiyorum henüz bir şeyler yapmadım önceleri link kısaltma yapıyordum sonra bıraktım18 yaşındayım internetden para kazanma fikirleri olanlar bana ulaşsın bir ekip kurup birşeyler yaparız
r10.net sitesine nasıl üye olurum onu anlamadım karmaşık geldi davet kodu falan istiyorr10.net e gidip ilan verebilirsin shop yapilir diye ya da shop yapacak kisileri bulup onlarin isini yapabilirsin
şuan düşündüyüm iş modeli yok bir önerin varsa birlikte başlayalımben de 18 yaşındayım üniversiteler açılmadan önce gelirim olsun istiyorum henüz bir şeyler yapmadım önceleri link kısaltma yapıyordum sonra bıraktım
ekip kuracaksan bulunmak isterim
Link kısaltma da bilgili isen oralardan bişey yapabilirizben de 18 yaşındayım üniversiteler açılmadan önce gelirim olsun istiyorum henüz bir şeyler yapmadım önceleri link kısaltma yapıyordum sonra bıraktım
ekip kuracaksan bulunmak isterim
davetiye kodi bulamn lazim ve cogu kisi parayla satiyor10.net sitesine nasıl üye olurum onu anlamadım karmaşık geldi davet kodu falan istiyor
Tamamdır✌️ aqa iş bulmak kolaymı bari?davetiye kodi bulamn lazim ve cogu kisi parayla satiyo
Eski hesabım banlaninca yenisini actim daha ilk konumda 3müşteri birden buldum gerisini sen düşünTamamdır✌️ aqa iş bulmak kolaymı bari?
Ne tarz shoplar yapıyorsun peki kardeşim?Eski hesabım banlaninca yenisini actim daha ilk konumda 3müşteri birden buldum gerisini sen düşün![]()
hackeroneda çalış arkadşaım 34 bin tl kazandıLegal kazanmak için , ya tecrübeli olcaksın ya da olmak zorundasın ...
Örnek veriyorum siber güvenlikten kazanmak istiyorum , bug bounty yaparak dolarlar felen kazanabılrıım ama , bilgimiz olmadıgı surece kazanamayız dimi , bende cok bılgıyı astım , yavastan baslıcam
is ne?hackeroneda çalış arkadşaım 34 bin tl kazandı