İnternetim çok Yavaş

Merhaba ben bugün kali indirmek için virtual box indirdim 101 mb kadar ama 1.5 saatte indi okadar yavaş inince kaliyi dosyasız kuracağımı sandım ancak kali için ayrı dosya...

Merhaba ben bugün kali indirmek için virtual box indirdim 101 mb kadar ama 1.5 saatte indi okadar yavaş inince kaliyi dosyasız kuracağımı sandım ancak kali için ayrı dosya gerekiyormuş bu yüzden kali boyutlarına baktım 2.5 gb yada 425 mb falan var ben 2.5 gb olanı seçiyorum indire basınca 5 gün kaldı yazıyor varmı önerebileceğiniz hızlandırma yöntemi int hızı 4mb

Benimkide yavaş yakındaki McDonald's ve ya plazalarin internetinden bir şey yüklüyorum resmen dilenci gibi oldum , çevremde wifi felanda yok

Benimkide yavaş yakındaki McDonald's ve ya plazalarin internetinden bir şey yüklüyorum resmen dilenci gibi oldum , çevremde wifi felanda yok
geçen sene komşununkini kullanıyodum günde 10gb kadar indirme yapıyodum ibneler anladı değiştirdiler kırmaya çalışmadım bidaha

Hocam o kadar işlerle uğraşıp düzgün bir internetinizin olmamasına çok üzüldüm.
Elimden bir şey gelir mi diyeceğim de gelse zaten ilk kendi internetimi düzeltirim ahaha:)

131,861Konular
3,272,100Mesajlar
316,417Kullanıcılar
GeomalonaSon Üye
Üst Alt