İnternetten iş önerileriz var mıı instagram hack vs hesap vs

Merhaba abilerim kardeşim değerli forum adminleri İnternet üzerinden önerebiliceğiniz işler var mı evde Bi kaç kardeş olduğumuz için maddi durumlar da epeyi kötü ben dışı evde...

Merhaba abilerim kardeşim değerli forum adminleri

İnternet üzerinden önerebiliceğiniz işler var mı evde Bi kaç kardeş olduğumuz için maddi durumlar da epeyi kötü ben dışı evde çalıışan yok peder bey yaşlı biraz çalışamıyor bende bişiyler yapmaya çalışıyorum uğraşıyorum max insta hesap düşürüp satıyorum onun dışı şu an başka birşeyler önerileriniz var mı yaşım 14 7.24 de internette geziyorum para kazandıracak tüm iş teklfilerinizi konu altında yazarsanız sevinirim webaster forumunda instagram isim falan satayım az buz bişiy kazanıırm dedim r10 davetiyesi bulamadım uğraş dur bakıyorm inş davetiye falan bulurum birşeyler yaparım herkesin 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun iyi geceler :)

Etiketlediğim için rahatsız ettiysem özr dilerim forumun adminisiniz ve bilgilisiniz diye size sormak sizi etiketlemek istedim.

@Lamb @Anarchosa @Roselly @Nobody @Mectruy

dostum en iyi iş abazaları avlamada bununla ilgili ise forumda bir sürü şey bulabilirsin yada bitminerlik yap oda iyi getirir

Dostum bana göre bilgin vb. varsa hesap vurarak para kazanbilirsin ama zamanını alabilir yeni aldığın için 2. olarak en kolay freelance (makale yazarlığı).
İnstagrama 2 3 yıl önce başlamıştım aslında o zamanlar whatsapp grupları var dı mafyapenguen vs utd joker vs vs wp grup dönemlerinde uğraşıyordum ama sonra ailevi durumdan dolayı bıraktım kaldı şimdi tekrar bakıcam bakalım anlayan biri varsa dom host ssl halledebilirsem deli gibi insta vurucam 2 ayn önce ml site ile 3x 654k tiktok 2 tane 332k insta vurdum hayırlısı :)

131,796Konular
3,271,455Mesajlar
316,214Kullanıcılar
tolby13243Son Üye
Üst Alt