İp Adres Tespit Etme ve Bilgi Toplama (PROGRAMSIZ)

Hepinize Merhaba Arkadaşlar. Bugün Sizlere İp Adres Tespit Etmeyi ve İp Adres Hakkında Bilgi Toplamayı Anlatacağım. Üstelik Bunu Programsız Yapacağız. Konuya Geçmeden Önce...

Hepinize Merhaba Arkadaşlar. Bugün Sizlere İp Adres Tespit Etmeyi ve İp Adres Hakkında Bilgi Toplamayı Anlatacağım. Üstelik Bunu Programsız Yapacağız.

Konuya Geçmeden Önce Konuyu Beğenmeyi Unutmayalım, Beğenmeden Geçmeyelim.

Burda Arkadaşlar İki Adet Site Kullanacağız. Linkleri Vereceğim. İlk Sitemiz İp Adres Tespit Etmek İçin. Burada Sizin Sosyal Mühendisliğinizin (Aldatma Sanatı) konuşması lazım. İp Adres Tespit Etme Linkini Normal Linkin İçine Koyup Hedef Kişiye Gönderin. Yazın işte bak logo yaptım tıkla bak yada kendim yazılım ile bir uygulama yaptım indir vb. Tabi bunu siz kendiniz daha mantıklı ve daha aldatıcı bir şekilde yazın ve linki gönderin. Linki gönderirken link kısaltma ile kısaltın çünkü İnstagram gibi platformlarda link atamazsınız link kısaltma ile de linki kısaltın. Hedefi kandırıp linke tıklattırmayı başardınız ve İp Adresini tespit ettiğinizi varsayıyorum.

Şimdi geldik diğer meseleye bu iş kolay gene vereceğim site ile ip adresini oraya yazıyorsunuz site de size konumunu, hangi hattı kullandığını, telefon modeli, yaşadığı bölge ve hava durumuna kadar buluyor ve size veriyor. İşte bu kadar kolay. Konumu beğenmeyi unutmayınız.

Linkler;

İp Adres Hakkında Bilgi Toplama

İp Adres Tespit Etme: iplog ger.org
( boşluğu silin )

~ GHOST KİLLER ~
"İYİ FORUMLAR" :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hepinize Merhaba Arkadaşlar. Bugün Sizlere İp Adres Tespit Etmeyi ve İp Adres Hakkında Bilgi Toplamayı Anlatacağım. Üstelik Bunu Programsız Yapacağız.

Konuya Geçmeden Önce Konuyu Beğenmeyi Unutmayalım, Beğenmeden Geçmeyelim.

~ GHOST KİLLER ~
"İYİ FORUMLAR" :)
Kardeşim Düzelt Mişsin Ama Bu Yötem Baya Bilindik Genede Eline Sağlık

131,918Konular
3,272,604Mesajlar
316,542Kullanıcılar
kkhavacilikSon Üye
Üst Alt