Isımtescil bypass Ücretli

Merhaba Isımtescil üzerinde bulunan windows/linux hybrid bir server'daki bir sitenin full backup + webmail backup gerekiyor, bu işi yapabilirim isimtescil'de bypass...

Merhaba

Isımtescil üzerinde bulunan windows/linux hybrid bir server'daki bir sitenin full backup + webmail backup gerekiyor, bu işi yapabilirim isimtescil'de bypass yapabiliyorum diyen varsa ücretli olarak konuşabiliriz.

geçilmez :D geçen yok zaten şuan belli başı litespeed sürümleri geçiliyor bu işte araplar en iyisi onlar bile geçemiyor :D emin ol buna

Geçildiğini söyleyebilirim suanda, nasıl yapıldıgını bilmiyorum ancak isimtescilin sunucularındaki bir kaç tane siteleye bakarsanız %90'ında hacklink var footerlarında, örnek olarak "nike London roshe run outlet store" google'da aratırsanız çıkan sonuçların %80'i isimtescilde bulunan sunucuda kasılan hacklinkler çıkan sonuçlardaki diğer hacklinkleri google'da aratıp türkçe sayfalarda ara derseniz 4-5 binden fazla sitede hacklink kasılmış isimtescilde bulunan siteler hepsi, bariz bir şekilde birisi root olayını çözmüş isimtescilde veya sym ile hacklink yapılıyor.

Geçilmeyen sunucu yoktur Bro :) mesela yöncü, netinternet, internetbilisim hatta isimtescil daha önce geçildi bilginiz olsun win'den pek anlamam ama geçen gördüm :)

131,658Konular
3,270,150Mesajlar
315,708Kullanıcılar
Üst Alt