istediğin isimle sms gönderme boşlar gelmesin

mantıklı tekliflere açığım. telegram iletişim videoda yazıyor boş insanlar yazmasın lütfen. (farklı sms sitesi takasını tercih ediyorum) https://streamable.com/0retrm

DOSTUM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA VİDEOYU KESİP SAHTE SMS UYGULAMASI İLE SADECE KENDİNE SMS GELMİŞ GİBİ GÖSTERİYORSUN. VE HANGİ BAŞLIK İLE SMS ATARSAN AT SONUNDA OPERATOR KODU BULUNMAK ZORUNDADIR. VE BU OPERATOR KODU VİDEODA EKSİK. VE FARKLI SMS PANELİ İLE TAKAS ETME TALEBİN NİYETİNİ AÇIKLIYOR. EĞER ELİNDE GERÇEKTEN BU ŞEKİLDE SİSTEM VAR İSE VERMİŞ OLDUĞUM NUMARAYA POLİS OLARAK SMS AT 3 K YA DİREK SATIN ALACAĞIM.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
DOSTUM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA VİDEOYU KESİP SAHTE SMS UYGULAMASI İLE SADECE KENDİNE SMS GELMİŞ GİBİ GÖSTERİYORSUN. VE HANGİ BAŞLIK İLE SMS ATARSAN AT SONUNDA OPERATOR KODU BULUNMAK ZORUNDADIR. VE BU OPERATOR KODU VİDEODA EKSİK. VE FARKLI SMS PANELİ İLE TAKAS ETME TALEBİN NİYETİNİ AÇIKLIYOR. EĞER ELİNDE GERÇEKTEN BU ŞEKİLDE SİSTEM VAR İSE VERMİŞ OLDUĞUM NUMARAYA POLİS OLARAK SMS AT 3 K YA DİREK SATIN ALACAĞIM.
art niyet ve kıskançlık acizliğini anlıyorum dostum. bana telegramdan yazmanı istiyorum sana sms göndermek için sabırsızlanıyorum

+ videoda sms içeriğine girdiğinde o kör gözünü biraz kahve içerek ayılmanı istiyorum. videoyu durdurup eskiden gelen mesajların tarihine bakabilirsin

132,546Konular
3,282,184Mesajlar
317,746Kullanıcılar
SmasherSon Üye
Üst Alt