İstediğiniz Kullanıcı Adını Alın ( İnstagram )

Instagramda İstediğimiz Bir Kullanıcı Adını Nasıl Alırız ? Bu yazımızdan sonra instagram’da dilediğiniz bir kullanıcı adını kolay bir şekilde nasıl alındığının mantığını...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Instagramda İstediğimiz Bir Kullanıcı Adını Nasıl Alırız ?
Bu yazımızdan sonra instagram’da dilediğiniz bir kullanıcı adını kolay bir şekilde nasıl alındığının mantığını aktarmayı hedefliyoruz. Yazımıza geçmeden önce üzerinde durduğumuz bu konu hakkında dikkat etmemiz gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. İlk olarak bunlara değinelim.
Dikkat -) İnstagram’da almak istediğimiz kullanıcı adının pasif bir hesap olması gerektiğini unutmayın. Aktif bir hesabın nickname’ini üzerinize alma olasılığımız neredeyse mümkünatı dahi yoktur.
Dikkat -) İnternet piyasasında istediği kullanıcı adını yüksek bir ücret karşılığında alabileceğini iddia edenlerde var. Peki ya bu doğru mu ? Evet doğru. Fakat unutmamak gerek ki öğrenmenin yaşı yoktur. Bu makalemizde bizzat kendi kullanıcı adınızı nasıl alabileceğinizi en anlaşılır şekilde sizlere aktarmaya çalışacağım.
Dikkat -) Herhangi başka bir hesaba ait nick adını almak o kadar da basit bir işlem değildir. Başvuru yapmak ve başvurunun değerlendirilmesi baya bir zamanınızı alacaktır. Başvuru sonrası sabırlı olmak gerekmektedir.
En güzel, detaylı, akılda kalıcı şekilde sizlere aktarabilmemiz için yapacağımız işlemleri sizlere adım adım aktaracağız.
İlk Adım -) https://help.instagram.com/contact/1…ef=faq_content İnstagram Yardım Merkezi’nde bulunan bu Forma giriş yapıyoruz.
İkinci Adım -) Kullanıcı adlarıyla ilgili bir sorum var diyerek (örn. “http://www.instagram.com/nickname” adresine sahip hesabın şuan kullandığı “nickname” gibisinden) > Talebim bir ticari hesap için > Bu kullanıcı adını bir başkası kullanıyor ve bu internet adresini ziyaret ettiğimde içeriklerini görebiliyorum > Ticari marka haklarımın ihlaliyle ilgili şikayette bulunmak istiyorum. Yolunuz izlemelisiniz.
Üçüncü Adım -) İkinci adımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra bu forma otomatik geldiyseniz doğru yoldasınız demektir.
Dördüncü Adım –) Ticari marka haklarımı ihlal ettiğini düşündüğüm bir içerik buldum > Ticari marka şikayetime devam et | Yol 1 : İletişim bilgilerinizi girin > Ben veya kuruluşum (formu doldurun) | Yol 2 : Ticari marka bilgilerinizi girin (formu doldurun) | Yol 3 : Şikayet etmek istediğiniz içeriği belirtin > kullanıcı adı > https://instagram.com/nickname> Bir kullanıcı adını üzerime almak istiyorum > Lütfen üzerinize almak istediğiniz kullanıcı adını onaylayın (kullanıcıadı). > Varsa, lütfen kullanıcı adının verilmesini istediğiniz hesabın internet bağlantı adresini (URL) verin (https://instagram.com/hesabınız) > Talep ettiğiniz kullanıcı adını kullanan hesabın kaldırılmasını da istiyor musunuz? ( İsteğe bağlı evet veya hayır ) > Lütfen bu içeriğin ticari marka haklarınızı nasıl ihlal ettiğini açıklayın. ( Merhaba Değerli İnstagram Ekibi. Bir Hesabın Ticari Markamın Adını Kullanırken Gördüm Ve O Kullanıcı Adını Üzerime Almak İçin Size Başvurdum. Lütfen Aşağıda Belirttiğim Belgeyi Gözönünde Bulundurarak Kullanıcı Adını Bana Verin.)
Beşinci Adım -) Beyan > Beyanı onayla > Kabul ediyor musunuz (evet) > Elektronik İmza (Nüfus cüzdanında yazan adınız soyadınız) > Gönder
Hak sahibinin adını, sizin e-posta adresinizi ve şikayetinizin içeriğini şikayet ettiğiniz içeriği paylaşan kişiye genellikle verdiğimizi lütfen unutmayın. Bu kişi verdiğiniz bilgiler üzerinden sizinle iletişime geçebilir. Bu nedenle, genel kullanıma yönelik geçerli bir iş e-posta adresi vermeyi tercih edebilirsiniz.
PÜF NOKTALARI
– Nick adını kendi üstünüze almak istediğiniz hesabın üstüne bir website açarsanız ve eğer bunu açıklama kısmına eklerseniz belirttiğiniz nick adını alma olasılığınız oldukça artar. Mesela hedef hesap SunucuDunyam ise sunucudunyam.com adında bir domain açmak, ve bu siteyle az da olsa ilgilenmek ve bu domaini açıklama kısmına eklemek neredeyse en büyük etkenlerden birisidir.
– Hedef hesap illa ticari bir hesap olacak diye herhangi bir kural yoktur! Şayet instagram ekibi ünlü isimlere de veya fenomenlere, az da olsun google tarafından indexlenmiş isimlere de dilediği nicki vermektedir.
– Hedefinizdeki hesabın (örneğin: SunucuDunyam) kullanıcı adına benzer olarak (örneğin SunucuDunyam_) bir kullanıcı adlı hesabınız varsa, takipçisi ve gönderi sayısı hedefinizdeki hesaptan daha yüksek ve daha orijinal gözüküyorsa hedefinizdeki kullanıcı adını alma ihtimaliniz oldukça yükselir.
– Formunuzu gönderdikten sonra instagram’dan yaklaşık 7- 30 gün arasında olumlu veya olumsuz bir cevap gelecektir. Ücretli şekilde başka hesabın kullanıcı adını alanlar bu adımları izledikleri net olarak tescillenmiştir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,010Konular
3,273,990Mesajlar
316,754Kullanıcılar
mahoo12Son Üye
Üst Alt