Jeffrey Epstein Mail ve konuşmaları, Ayrıca Türk siyasilerde var..

Rating - 0%
Merhaba, Jeffrey Epstein konusu var bilgi kirliğini engellemek için açtım bu konuyu ..

jmail.world

Bu siteye giriyorsunuz bu şeytani lavuk kimler için ne görüşmüş bir kısmını görebiliyorsunuz.

Not: neden bir kısmı bunun siyasi bir nedeni var tamamı açılmadı onuda belirteyim, dosyların bir kısmı bu şekilde servis edildi, aslında dosyanın içeriği çok eskilere dayanıyor ABD'de olan iki gazeteci ama onlarında yayınları çok az izleniyor. onunda linkini ilgilenenler için alt kısma ekleyeceğim.

Bu arada Ahmet Davutoğlu mecliste açıklama yapmıştı malum şahıs için 129 kez adı geçiyor açıklama yapsın demişti evet 129 kez geçiyor bunların bir kısmı haberleri ve görüşler bir kısmında bu sapık onla görüşeceğini de belirtmiş ama sonrası şuan kapalı sonrası verilmemiş..
Jeffrey Epstein recep tayyip erdoğan.png

Neyse bizim Ahmet Davuoğlu da bunlarla görüşmüş görünüyor

epstein ahmet davutoğlu.png

Dedim ya siyasi olduğu için :) her bilgiyi ABD hükümeti ve senato tamamen açmaz çünkü pisliklerle dolu bu arada bu pisliklerin detayı verdiğim youtube kanalında detaylıca görebilirsiniz.
Neyse şu gazeteciyi takip edin bu dosya ile ilgili ortaya çıkaran ilk gazeteci bu: Julie K. Brown

Youtube da arama yaparsanız görebilirsiniz.
Burada dikkatinizi çekmesi için bilgi vereyim bu kadının konuşmaları bir şekilde sansür yiyor ve izlenmemesi için bir takım youtuba tarafından spama düşüyor görülüyor neyse orası inceleyenleri pek ilgilendirmez ama kafanızın karışmaması için bu kadını dinlemeniz gerek youtube kısmında ismini aratırsanız görebilirsiniz.

Neyse ilgilenenler için bir kısım dosya bu sitede bazı maillerde isimler gizli olarak sansürlü bazıları kurban bazıları ise malesef siyasi bir durumdan dolayı paylaşılmadı.
Mesela kedi kafaları , kan içme gibi alanlar henüz paylaşılmadı, bu arada kayıp çocuklar kaçırılan ve çoğunluğu ortadoğu ve farklı ülkelerden götürülen çocuklarla ilgili bilgiler burada yok.. çok uzattım konuyu..
Hukuki sorumluluk bana ait değil herkese açık paylaşılmış :)

131,437Konular
3,268,195Mesajlar
315,143Kullanıcılar
d.llSon Üye
Üst Alt